Nu ai nevoie de cuptor pentru a prepara o prajitura delicioasa.
Aceasta prajitura se face fara faina, oua sau lapte. Este un desert perfect pentru pentru diabetici, pentru ca nu contine zahar, dar o poti prepara si in zilele de post.
Ingrediente:
Pentru blat:
400 g nuca de cocos
10 curmale
3 linguri cacao
1 lingura miere
1lingura ulei de cocos
1 lingurita esenta de vanilie
1 praf de sare
Citeste si: REŢETĂ Prăjitura "Vis de primăvară" cu alune! E gata imediat!
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Prăjituri de post: Melcișori cu nucă
Citeste si: Prăjitură cu ciocolată din două ingrediente, fără făină, gata in 30 de minute
Pentru crema:
400 g nuca de cocos
2 linguri miere
1 lingura ulei de cocos
Pentru glazura:
6 linguri cacao
4 linguri ulei de cocos
2 linguri miere
2 linguri nuca de cocos
Mod de preparare:
Tapetezi o tava cu hartie de copt. Pui toate ingredientele pentru blat in blender si le omogenizezi, apoi le pui in tava si presezi.
Pentru crema, pui toate ingredientele in blender si le amesteci pana cand obtii o pasta. Intinzi crema peste blat si nivelezi. Combini cacaua cu mierea si uleiul de cocos, pui glazura peste prajitura, o nivelezi si presari fulgii de nuca de cocos. Dai prajitura la rece peste noapte.