A spus că se rade în cap, dar uite ce coafura va avea Adelina Pestriţu la nuntă! Am aflat tot! EXCLUSIV!

A spus că se rade în cap, dar uite ce coafura va avea Adelina Pestriţu la nuntă! Am aflat tot! EXCLUSIV!
A spus că se rade în cap, dar uite ce coafura va avea Adelina Pestriţu la nuntă! Am aflat tot! EXCLUSIV!

Adelina Pestriţu, totul despre coafura ei de la nuntă! Vezi cum va arăta podoaba ei capilară la evenimentul anului!

Adelina Pestriţu a spus totul despre rochiile de mireasă pe care le va purta la marele eveniment de pe 20 iulie, dar în privința coafurii a preferat să păstreze misterul. Frumoasa brunetă a spus doar că se Adelina Pestri se gândeşte să se radă în cap, idee pe care i-a mărturisit-o în urmă cu o lună şi hairstylistului ei Adrian Perjovschi.

Citeste si: Adelina Pestriţu, dezvăluiri incredibile despre sarcina cu Zeny! „Am mers pe tocuri de 14 centimetri în luna a opta”

Eu sunt un om imprevizibil. Niciodată nu se știe ce pas fac, sau ce hotărâre iau. De exemplu, în ziua nunții, poate am să am părul lung sau, cine știe, voi fi rasă în cap. Sincer, chiar am vorbit cu hairstylistul pe această temă, ar fi probabil ceva ieșit din comun. Deocamdată, nu m-am hotărât. Voi vedea în ziua cea mare ”, a povestit vedeta.

Adelina Pestriţu, totul despre coafura ei de la nuntă! A renunţat de curând la un plan năstruşnic!

Ei bine, conform apropiaţilor ei, Adelina ar fi renunţat la la planul năstruşnic şi preferă să meargă pe o linie clasică. Mai exact, superba vedetă îşi va purta părul într-un coc deosebit. Nu vă gândiţi însă că vorbim despre ceva balan.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Doar este vorba despre Adelina Pestriţu care a fost întotdeauna originală şi nu ar avea cum să renunţe la acest atribut tocmai în cea mai importantă zi a vieţii ei.

 

Adelina Pestriţu, din nou "mămică"! A adoptat un pui de pomeranian!

Până la nunta de vis însă, Ade şi partenerul ei de viaţă au hotărât să devină din nou părinţi.

Zis şi făcut! Îndrăgostiţi iremediabil de un pui de pomeranian, o fetiţă adorabilă, protagoniştii noştri le-au dăruit lui Nobby, dar şi micuţei Zeny o...surioară.

Citeste si: Adelina Pestriţu, atacată josnic! Vezi ce i-a spus o femeie, dar şi răspunsul halucinant al vedetei! "Aceeaşi poveste şi cu frustrarea"

Adelina Pestriţu, din nou mămică! "Iubire cu adevărat necondiţionată"
Căţeluşa superbă în vârstă de trei luni a fost botezată Winnie, iar de când a apărut în familia vedetei parcă a avut loc o explozie de energie pozitivă în apartament.

Winnie nu stă locului o clipă, iar Nobby o urmăreşte peste tot, ca o soră mai mare responsabilă. Dar nu are rost să vă mai povestim, imaginile cu "pufoşenia" fiind grăitoare.

" Ce suflet minunat. Câinii sunt singurele fiinte capabile să ofere iubire cu adevărat necondiţionată", i-a scris o admiratoare, Adelinei, pe instagram.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Adelina Pestritu, declaratii incredibile despre relatia cu “soacra” ei. Uite cum arata mama lui Virgil Steblea si cum se intelege cu viitoarea nora

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies