Vara este în toi iar fructele proaspete sunt peste tot în piețe, îmbietoare și parfumate.
Iată cum să pregătești un incredibil tort de căpșuni, fără coacere, o rețetă pentru care toată lumea te va invidia și pe care toată lumea ți-o va cere!
Ingrediente
- Blat:
- 300 gr biscuiti macinati
- 100 gr nuca macinata
- 100 gr unttopit
- Crema:
- 800 gr iaurt
- 400 ml frisca
- 50 gr gelatina
- 300 gr zahar pudra
- 500 gr capsuni proaspete
- Glazura:
- 400 gr ciocolataneagra
- 100 ml frisca
- 50 ml ulei
Citeste si: Dressing fără calorii, gata doar în 3 minute
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Mod de preparare
Blat:
Topim untul pe care il amestecam cu biscuitii macinati si nuca macinata deasemeni.
Crema :
Iaurtul se amesteca cu zaharul pudra.Frisca se bate spuma.Capsunile se taie cubulete.Gelatina trebuie hidratata in putin lapte dupa cere se topeste. Amestecam toate aceste ingrediente si apoi toata compozitia se pune peste blatul de biscuiti.Dam
la rece 5-6 ore.Eu am asezat pe marginea formei de tort felii de capsuni dupa care am pus crema. Glazura:Ciocolata topita impreuna cu frisca si apoi amestecata cu uleiul se toarna la mijloc si se niveleaza usor spre margine. Se poate decora cu fructe.