Raffaelo, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a avut iubită acasă? Dezvăluirile făcute de Diana, tânăra de care s-a despărțit acum

Raffaelo, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a avut iubită acasă? Dezvăluirile făcute de Diana, tânăra de care s-a despărțit acum
Raffaelo, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a avut iubită acasă? Dezvăluirile făcute de Diana, tânăra de care s-a despărțit acum

Diana a fost iubita lui Raffaelo pe care  tânărul a lăsat-o acasă și în perioada în care acesta era la Puterea Dragostei. Cel puțin așa susține tânăra.

Raffaelo a intrat pe la finalul emisiunii în sezonul 1 de la Puterea Dragostei. Deși la un moment dat părea că între el și Bernadett se înfiripă ceva, acest lucru nu s-a concretizat. ”Asta pentru că mă avea pe mine acasă”, susține Diana, o tânără care i-ar fi fost iubită lui Rafael până în urmă cu circa o lună.

”Am locuit împreună la Roman timp de doi ani.

Eram iubita lui și când a plecat la Puterea Dragostei, am hotărât amândoi să ascundem asta, însă am vorbit mereu prin mesaje. Când s-a întors din emisiune, am fost tot împreună, am filmat și un videoclip împreună. Ne-am despărțit abia în urmă cu vreo lună”, ne-a spus Diana, supărată că Raffaelo nu ar fi fost corect cu ea.

Citeste si: SĂRBĂTOARE MARE astăzi! Cui trebuie să spui ”LA MULȚI ANI!”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Wow, ce nebunie! Ce au făcut Gabriela Cristea și Tavi Clonda după nuntă! Nimeni nu se gândea la așa ceva!

Citeste si: Horoscop luni, 26 august. O zi plină de neprevăzut, lacrimi și zâmbete în același timp. Haos total!

Raffaelo de la Puterea Dragostei a încercat să se cupleze cu Roxana

Raffaelo, așa cum s-a prezentat în emisiune concurentul de la Puterea Dragostei, a fost unul dintre cei mai cuminți și mai discreți băieți. Nu i-a plăcut doar de Bernadett, ci și de Roxana, la care probabil știa că nu are șanse. Asta însă nu l-a împiedicat să pună pe pagina lui de socializare o poză cu el și cu tânăra, alături de mesajul: ”T ancul meu rusesc și frumos.

Dacă și-ar controla puțin ieșirile ne-am potrivi"
.

 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies