Dezvăluiri surpriză la Puterea dragostei! Plușica "s-a combinat" cu Alex Bobicioiu! Avem toate detaliile EXCLUSIV

Dezvăluiri surpriză la Puterea dragostei! Plușica
Dezvăluiri surpriză la Puterea dragostei! Plușica "s-a combinat" cu Alex Bobicioiu! Avem toate detaliile EXCLUSIV

După ce au participat la primul sezon Puterea dragostei, Plușica și Alex Bobicioiu sunt, acum, iubiți într-un serial de pe internet

Plușica a punctat decisiv la public în primul sezon al emisiunii Puterea dragostei. Dulcică, frumușică, mereu cu zâmbetul pe buze, blonda cu ochii albaștri mari nu a putut însă să își găsească marea iubire în show. Daniel, bărbatul de care ea s-a îndrăgostit, a considerat-o imatură pentru o relație, astfel că, tânăra a decis să renunțe să lupte pentru el și a părăsit casa.

Citeste si: Ai urmat o dietă drastică sau ai slăbit brusc în urma unei intervenții de micșorare a stomacului? Iată cum poți scăpa de surplusul de piele! Sfaturi esenţiale de la specialistul kfetele.ro!

Citeste si: Mamma mia, ce răsturnare de situaţie! None este iubitul secret al Ellei de la Puterea Dragostei! "V-am văzut" Vezi ce spune bruneta! EXCLUSIV!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: ȘOC! Raluca Munte de la Puterea Dragostei este gravidă? Simina, fosta concurentă, spune tot adevărul!

După ieșirea din competiția amoroasă, ca prin minune, "Cenușăreasa" Plușica a înflorit. Inițial, i-a căzut cu tronc lui Culiță Sterp, apoi a fost solicitată să joace în mai multe clipuri, unul chiar a lui Hamude, în care s-a descurcat de minune.

Plușica ”s-a cuplat” cu Alex Bobicioiu după Puterea dragostei! ”S unt intriganți”

Ofertele pentru apetisanta blondina nu s-au rezumat doar la clipuri.

Recent, i s-a propus să fie protagonistă unui serial de pe internet, "Zenys", în care îl are drept partener pe un fost concurent de la Puterea dragostei, Alex Bobicioiu, cel care s-a remarcat în emisiune după ce a trăit o idilă cu Bianca Comănici

" În film, Plușica ”s-a cuplat” cu Alex Bobicioiu. Ambii au roluri negative, sunt intriganți și vor să îi despartă pe protagoniștii principali, Zenys și iubita lui.

Deocamdată, s-a filmat doar un episod, dar povestea merită să fie văzută. Este extraordinară și cu siguranță va prinde imediat la public"
, a dezvăluit Simina Loica, și ea actriță în film, într-un live exclusiv pe facebook-ul WOWbiz.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Ce au discutat Gagea și Moldo, în grădină? Se pare că Antoni a fost subiectul lor principal: "O certa pe fata aia că nu-l cucerește, auzi și tu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies