O mai ţii minte pe "Cholito" din Înger Sălbatic? Ei bine, actriţa Natalia Oreiro este TOTAL schimbată! Uite cum arată la 41 de ani! EXCLUSIV!

O mai ţii minte pe
O mai ţii minte pe "Cholito" din Înger Sălbatic? Ei bine, actriţa Natalia Oreiro este TOTAL schimbată! Uite cum arată la 41 de ani! EXCLUSIV!

Natalia Oreiro, transformare uriaşă! Uite cum arată astăzi celebra actriţă!

Natalia Oreiro a cucerit inimile românilor cu telenovela "Înger Sălbatic", difuzată în urmă cu aproape 20 de ani. Serialul fenomen a făcut notă discordantă în lumea producţiilor sud-americane, personajul principal nefiind o domniţă firavă aflată mereu la ananghie, ci o fată "băieţoasă", obişnuită să-şi rezolve singură problemele, de multe ori...cu pumnul.

Ei bine, sub hainele masculine şi neîngrijite, Ivo, un tânăr bogat, a descoperit o femeie superbă, plină de umor, de care s-a îndrăgostit iremediabil.

Cei doi au înfruntat o mulţime de probleme şi obstacole, dar până la urmă dragostea lor a triumfat.

Citeste si: Ţi-o mai aminteşti pe "Betty cea urâtă"? Actriţa care i-a dat viaţă arată senzaţional la 45 de ani! E absolut superbă!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Astăzi, celebra actriţă Natalia Oreiro are 41 de ani şi este la fel de activă ca la începutul carierei, însă este total diferită din punct de vedere fizic.

Natalia Oreiro, transformare uriaşă! Vedeta nu a mai acceptat propuneri de a juca în poveşti de inimă albastră!

În ultimii ani, Natalia Oreiro a preferat să-şi concentreze atenţia pe muzică şi pe producţiile cinematografice, iar ulterior, pe familie, fiind căsătorită din 31 decembrie 2001 cu Ricardo Mollo, căruia i-a dăruit un băieţel adorabil.

Citeste si: Andreea Lodba, Aurica, din “Moldovenii”, un diagnostic gresit i-a schimbat radical viata! "M-au suspectat de cardiopatie ischemica nedureroasa, desi am practicat sport de performanta"

Anul acesta, actriţa împlineşte 42 de ani, vârstă la care nu mai are strălucirea de altădată când interpreta roluri de tinere îndrăgostite şi în telenovele siropoase, dar este, incontestabil, o femeie superbă.

Marea actriţă nu a mai acceptat propuneri de a juca în poveşti de inimă albastră şi a optat pentru filme artistice complexe.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Doliu în lumea filmului! Denise Nickerson, actrița celebră din Willy Wonka & the Chocolate Factory, a murit!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies