Bombă la Puterea Dragostei! Andra şi Bogdan Mocanu s-au căsătorit în secret? Imaginile incredibile care aruncă totul în aer! FOTO!

Bombă la Puterea Dragostei! Andra şi Bogdan Mocanu s-au căsătorit în secret? Imaginile incredibile care aruncă totul în aer! FOTO!
Bombă la Puterea Dragostei! Andra şi Bogdan Mocanu s-au căsătorit în secret? Imaginile incredibile care aruncă totul în aer! FOTO!

Andra şi Bogdan Mocanu s-au căsătorit în secret? Imaginea care aruncă totul în aer!

Andra de la Puterea Dragostei, proaspăta iubită a lui Bogdan Mocanu, face notă discordantă în casa Puterea Dragostei.

Tânăra are numai haine de designer, îşi petrece vacanţele în cele mai scumpe destinaţii turistice, cum ar fi Monaco, Mykonos, Portofino sau Saint Tropez, a călătorit cu avioane private, s-a plimbat cu bolizi de lux de sute de mii de euro şi a cunoscut foarte mulţi milionari ai planetei...

Nu sunt puţini aceia care spun că Andra este o "fată de oras", iar pozele ei îndrăzneţe de pe instagram confirmă această teorie. Şi când spunem "îndrăzneţe", ne referim la imagini cu ea în lenjerie intimă provocatoare sau...fără.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cum arăta Andra de la Puterea Dragostei, în adolescență! Transformarea ei este absolut şocantă! FOTO!

Andra şi Bogdan Mocanu s-au căsătorit în secret? Cei doi sunt împreună de câteva săptămâni!

În urmă cu ceva timp, protagonista noastră şi-a postat o fotografie care o înfăţişa fără...chiloţi, în faţa oglinzii. Ei bine, în ciuda stilului ei libertin, Bogdan Mocanu îşi doreşte o relaţie cât se poate de serioasă cu Andra de care susţine că este îndrăgostit lulea. Iar sentimentele par reciproce, Andra afirmând că este fascinată de Bogdan.

În urmă cu câteva ore a apărut în mediul online chiar şi o informaţie conform căreia tânărul şi frumoasa brunetă s-ar fi căsătorit în secret. Se pare că totul a pornit de la o filmare de pe contul de instagram al Andrei.

Citeste si: Jador s-a cuplat cu o supervedetă sexy? Uite cum au fost surprinşi cei doi, la Barcelona! Acestea sunt imaginile anului! FOTO EXCLUSIV!

Aceasta a postat un video cu o cafea cumpărată de la o cafenea celebră, iar pe pahar scria" Andra Mocanu". După apariţia filmării respective, fanii îndrăgostiţilor au început să-şi pună tot felul de întrebări, dar şi să lanseze zvonuri explozive.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Dumnezeule, cum au fost surprinşi Bogdan Mocanu şi Andy! N-avem cuvinte... Acestea sunt, CLAR, cele mai tari imagini! FOTO EXCLUSIV!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies