Știe unde sunt Alexandra și Luiza! Menajera lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri cutremurătoare: „Eu aveam misiunea să le rujez”

Știe unde sunt Alexandra și Luiza! Menajera lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri cutremurătoare: „Eu aveam misiunea să le rujez”
Știe unde sunt Alexandra și Luiza! Menajera lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri cutremurătoare: „Eu aveam misiunea să le rujez”

Menajera lui Gheorghe Dincă susține că știe unde sunt fetele dispărute.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, susține că menajera lui Gheorghe Dincă a făcut declarații uluitoare la DIICOT.

Acesta a vorbit despre declarația femeii care a lucrat timp ce două luni la Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat că le-a ucis pe Alxandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Citeste si: Cazul Caracal! Halucinant ce au găsit procurorii! E mai rău decât se credea!

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”


„Eu aveam misiunea să le rujez"

Cumpănașu spune că la dosar există declaraţia unei femei care susţine că a fost menajera lui Dincă timp de doua luni. Aceasta menţionează în scris că a locuit cu „monstrul din Caracal" şi că treaba ei era să le aranjeze pe victimele inculpatului.

Apoi, după ce erau rujate, fetele ar fi fost luate de fiul cel mare al lui Dincă şi duse în Italia cu acte false.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Menajera lui Gheorghe Dincă, declarație bombă la DIICOT

A avut două luni o menajeră.

La dosar, există declaraţia acestei doamne, aşa se autointitulează. În primele săptămâni i-a fost luată o declaraţie în care spune aşa. Avocatul meu a consultat dosarul şi mi-a spus aceste lucruri: Am locuit cu Gheorghe Dincă două luni. Acesta se ocupa cu trafic de persoane. Eu aveam misiunea să le rujez, să le aranjez pentru ca după aceea, fiul său cel mare să le ia şi să le ducă în Italia cu acte false", a dezvăluit Alexandru Cumpănaşu, care dorește reaudierea familiei lui Dincă.

„Reţinerea sau măcar reaudierea familiei Dincă! Cerem confruntare între ea şi familia lui Dincă, ni se refuză şi asta! Am cerut audierea a două persoane care au participat la un viol, ni se refuză şi asta...", a mai spus unchiul Alexandrei.

Citeste si: Ultima oră! Răsturnare de situație în cazul Luizei Melencu. Ce se întâmplă chiar în aceste momente

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Mama Luizei Melencu a primit din nou un mesaj de pe telefonul fiicei sale

 

Zilele trecute, mama Luizei Melencu a anunțat că telefonul fiicei sale a fost din nou activ și că a fost depistat pe raza orașului Arad, acolo unde unul dintre fiii lui Dincă locuiește.

Candidatul la prezidențiale, Cumpănașu a cerut audierea sau reaudierea, în funcţie de caz, a mai multor persoane, inclusiv membrii familiei lui Dincă.

Doar că, spune el, anchetatorii refuză acest lucru.

A făcut avocatul meu cerere pe baza acestei declaraţii de trei săptămâni!(...) Eu o să vin cu probe care o să zguduie sistemul din temelii! Şi nu doar în România. Când ai un martor care spune că a locuit cu Dincă... noi cerem reaudierea”, a mai spus Cumpănașu.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies