Bianca de la Puterea Dragostei, declarația care ii va șoca pe toți fanii: ”Vreau să plec din competiție!”

Bianca de la Puterea Dragostei, declarația care ii va șoca pe toți fanii: ”Vreau să plec din competiție!”
Bianca de la Puterea Dragostei, declarația care ii va șoca pe toți fanii: ”Vreau să plec din competiție!”

Bianca este concurenta de la Puterea Dragostei care a stat în show cel mai mult, a fost câștigătoarea primului sezon și acum este mereu printre favoritele din casă.

De un an este Bianca în Istanbul cu pauze mici, iar oboseala și dorul de familie pare că a pus stăpânire pe concurenta de la Puterea Dragostei, care acum și-a găsit, în sfârșit, iubirea. Din pacate, însă, frumoasa câștigătoare a primului sezon nu mai vrea să își trăiască povestea de iubire în competiție,  cu afară, dincolo de ochii curioși ai lumii.

Bianca a declarat care este motivul pentru care o mai vedem, încă, la Puterea Dragostei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, adevărul despre ce poartă Bianca în geantă! ”Ea a spus asta, că are o...jucărie”

Bianca de la Puterea Dragostei ar vrea să plece din show! ”Nu vreau să fiu egoistă”

”M-a ajuns oboseala, iar singurul motiv pentru care încă mai sunt aici este Livian, iubitul meu. M-a făcut să mă îndrăgostesc și mi-e tare greu să nu stau lângă el. În emisiune e foarte greu pentru că nu petrecem timp suficient împreună și de aici au început și discuțiile cum că am vrea să plecăm acasă. El mi-a zis într-o zi că trebuie să discutăm despre ce vom face când ieșim de aici și eu i-am spus că nu este nimic bătut în cuie și că îi respect decizia, iar el s-a gândit la viitorul meu și am stabilit

să stăm o perioadă în București. Sincer nu mă așteptam să îmi găsesc sufletul pereche vreodată, dar Livian îmi dovedește zi de zi că el chiar este întregul meu (așa ne zicem noi). Dacă ar fi după mine, aș pleca acum, dar știu câte am câștigat eu de la această competiție, care este unică, și nu vreau să fiu egoistă. Mi-aș dori pentru el să câștige tot ce am câștigat eu”, a declarat Bianca despre relația ei cu Livian, dar și despre motivul pentru care ar vrea să plece de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Șoc total la Puterea dragostei! None spune adevarul ”Am legat-o cu centura pe Bianca de banchetă!!!Nu o mai suportam”

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Reacția neașteptată a lui Jador în momentul în care a aflat că Mariana de la Puterea dragostei îl iubește! ”Nu aș putea fi niciodată cu o femeie ca ea”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies