Andra de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre Bogdan Mocanu! ”E fiert după mine!” S-au despărțit cei doi?

Andra de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre Bogdan Mocanu! ”E fiert după mine!” S-au despărțit cei doi?
Andra de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre Bogdan Mocanu! ”E fiert după mine!” S-au despărțit cei doi?

Andra și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei au lămurit situația despre relația lor.

Andra și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei sunt în continuare iubiți. Ei au confirmat acest lucru, în urmă cu o zi, într-un live pe care l-au făcut împreună, chiar înainte de a intra la filmările pentru Puterea Dragostei.

”Nu ne-am despărțit niciodată. Am făcut-o să vă fierbem puțin. Am vrut să mai apară știri despre noi. Ne simțeam nebăgați în seamă.(...) Noi nu ne-am despărțit niciodată la tv.

Doar Bogdan s-a despărțit de mine pentru că era nervos. Știți care e greșeala lui Bogdan? Că ia decizii când e nervos. De fapt, el e fiert după mine”, a spus Andra în live-ul în care era chiar lângă Bogdan.

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei, acuzată că nu mai este virgină: „Ți-am trimis o poză cu el...”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Poza care a agitat pe toată lumea de la Puterea Dragostei: "Andy, sărutându-se cu o femeie gravidă!"

Citeste si: Roxana de la ”Puterea Dragostei” îl distruge pe Bogdan Mocanu după ce a fost părăsit de Andra! ”El, săracu`, a mușcat-o. A doua oară” EXCLUSIV

Andra și Bogdan de la Puterea Dragostei s-au certat din cauza lui None

Andra și Bogdan s-au certat în ultimele emisiuni, după ce în gala Puterea Dragostei, tânărul a văzut un filmuleț în care iubita lui discuta cu None. Apoi, au ieșit la iveală mai multe amănunte despre faptul că Andra și None ar fi vorbit și chiar s-ar fi întâlnit în afara casei. None a mărturisit că o place pe Andra și știe că sentimentele sunt reciprice, dar că nu vrea să strice cuplul acesteia cu Bogdan Mocanu.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies