Roxana de la ”Puterea Dragostei” îl distruge pe Bogdan Mocanu după ce a fost părăsit de Andra! ”El, săracu`, a mușcat-o. A doua oară” EXCLUSIV

Roxana de la ”Puterea Dragostei” îl distruge pe Bogdan Mocanu după ce a fost părăsit de Andra! ”El, săracu`, a mușcat-o. A doua oară” EXCLUSIV
Roxana de la ”Puterea Dragostei” îl distruge pe Bogdan Mocanu după ce a fost părăsit de Andra! ”El, săracu`, a mușcat-o. A doua oară” EXCLUSIV

Roxana de la ”Puterea Dragostei” a avut, în primul sezon, o aventură cu Bogdan Mocanu, cei doi despărțindu-se însă după ce tânăra concurentă a ”păcătuit” cu Andy, colegul lor de emisiune, la mare, iar fostul culturist a aflat de ”scăparea” celor doi.

Dezamăgit enorm în dragoste, Bogdan Mocanu a suferit enorm după Roxana de la ”Puterea Dragostei”, el revenindu-și, cu adevărat, abia în momentul în care, în cel de-al doilea sezon al emisiunii moderată de Andreea Mantea, a cunoscut-o pe frumoasa Andra.

”Eu cred că Andra are mai mulți pretendenți... Ideeea e că el este foarte posesiv, și în relația noastră a fost foarte posesiv. Din cauza asta, el le pierde, el ne pierde pe noi.

El este foarte focusat doar pe femeie, o ține ca într-o colivie, o ține ca într-o cutie, femeia nu poate să facă nimic lângă el. Stai să nu se vadă decolteul, nu ai voie să faci  nimic, de ce te-a atins ăla, de ce vorbești cu ăla... Nu merge așa”, a spus Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, a explicat fosta concurentă a emisiunii, Bogdan Mocanu va rămâne, în stilul acesta, singur.

Femeia de asta pleacă de lângă el, orice femeie o să plece de lângă el, nu o să dureze mult relațiile lui. Între prieteni, ca și băiat, este ok. Cu relațiile nu prea este ok. Pe mine așa m-a pierdut, a fost posesiv cu mine, m-a ținut foarte strâns și… de aia femeia pleacă la altcineva, la mai multă libertate. (…) Deja îl văd pe None cu Andra, nu mai văd Andra cu Mocanu.
Bogdan rămâne singur…”
, a explicat Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Poza în care Bianca de la Puterea Dragostei seamănă LEIT cu Ligi! "Te-ai operat" Imaginea aceasta este absolut şocantă! Ce schimbare!!!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

”Nici nu știu ce femeie i s-ar potrivi lui Bogdan Mocanu… El vrea o femei cuminte, nu vrea aia, nu vrea aia… Dar cum faci, că tot la astea tragi, la astea cu decolteu,

cu acid (acid hialuronic, în buze, n. red.)… Stai puțin, că Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit de noi așa, lasă-ne așa, nu ne închide într-o colivie. (…) El, săracu`, a mușcat-o. A doua oară”, a mai spus, râzând, Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

Iar când vine vorba de scandalul, unul care a ajuns și la înfruntarea fizică, dintre Andy și Bogdan mocanu de la ”Puterea Dragostei”, Roxana e categorică.

”Am văzut o privire, în gală, când s-a certat cu Bogdan Mocanu… Iar Andy era, așa, pe punctul să se ducă spre el… Eu vedeam frică de ambele părți… Ei, separat, sunt foarte puternici. Eu, pe Andy, îl văd mai mult bun la… papagal, iar Mocanu la mușchi. Între ei, se văd prea mari amândoi și le e teamă. Între ei e al treilea război mondial”, spune Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

 

Roxana și Andy, cei doi foști concurenți și iubiți de la ”Puterea Dragostei”, au îngropat securea războiului!

Roxana Buzoiu și fostul ei iubit de la Puterea dragostei, Andy Adetu, au lăsat deoparte neînțelegerile și resentimentele și au ajuns din nou împreună. De data aceasta pentru a face reclamă unui magazin de haine. Roxana și Andy de la Puterea dragostei au făcut împreună o ședință foto pe străzile din București.

Foști concurenți în emisiunea matrimonială de la Kanal D și foști parteneri, Andy și Roxana au fost manechini pentru a promova un brand de haine.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei a blocat traficul în Istanbul! A ieşit pe stradă fără sutien, cu o bluză semitransparentă! Mai mulţi bărbaţi au urmărit-o şi au fluierat-o! Imagini BOMBĂ!

Ce a spus Roxana de la ”Puterea Dragostei” despre Iancu la două luni de la despărțire. "Mă voi întoarce la el"

Roxana Buzoiu nu a rămas datoare față de Iancu Sterp, cel care i-a fost iubit în ultima perioadă la Puterea dragostei, și i-a dat o replică dură la două luni de la despărțire. De altfel, chiar în săptămâna finalei primului sezon, Iancu avea să pună punct idilei, iar motivul deciziei a fost legat de atitudinea tinerei. De altfel, puțin mai târziu, el avea să detalieze mai mult pe marginea acestui subiect. "Nu este ce îmi doresc eu. Roxana nu se poate controla, are un comportament vulcanic, și mie îmi displace acest lucru. Vreau să fiu relaxat în relație, nu mereu în gardă", avea să povestească Iancu Sterp.

Pe de altă parte, nici frumoasa femeie nu a rămas datoare. Roxana a vorbit despre relația cu Iancu Sterp, în stilul ei, fără menajamente. "Mi-a plăcut de el, dar este un băiat imatur. Așa am simțit însă atunci să fac, să îl iubesc. Acum, nici nu se mai pune problemă. Mă voi întoarce la el cu siguranță. Sigur, când voi avea 60 de ani și voi merge în baston!", a spus, amuzată, Roxana de la ”Puterea Dragostei” într-un live pe kfetele.ro.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ana Maria Lintaru, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, l-a uitat pe Bogdan Mocanu! Uite-o în brațele unui bărbat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies