Andreea Pirui de la Puterea dragostei și-a schimbat look-ul: „S-a operat?”

Andreea Pirui de la Puterea dragostei și-a schimbat look-ul: „S-a operat?”
Andreea Pirui de la Puterea dragostei și-a schimbat look-ul: „S-a operat?”

Cum a apărut Andreea de la Puterea dragostei azi.

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei a stârnit numeroase comentarii în rândul fanilor emisiunii, încă din primele zile.

Recent, blonda și-a făcut apariția, în una din emisiuni, cu părul neîngrijit, așa cum susțin fanii emisiunii.

Mai multe imagini cu Andreea Pirui, cu părul neîngrijit, au apărut pe grupurile de susținere Puterea Dragostei și i-ai șocat pe susținători.

Citeste si: Ana de la Puterea dragostei, adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu: „Asta e singura greșeală”

Citeste si: Plușica de la Puterea dragostei, schimbare uluitoare de look!

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, amenințată de Bogdan Mocanu cu niște fotografii compromițătoare: „Voiam să umplu casa fetelor cu poze cu tine”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Încă de când a intrat în casa dragostei, Andreea Pirui a impresionat pe toată lumea cu părul său blond, extrem de lung. Însă orele lungi de filmare și coafurile repetate și-au pus amprenta pe meșele Andreei, care au început să arate din ce în ce mai rău.

Fanii emisiunii au remarcat imediat:

„Ele care vorbeau de nespălate, habar nu au să se aranjeze.

Toate și toată ziua cu extensii în cap, au și alea rostul lor, sunt coafuri super și cu păr scurt sau mediu, dar mai bine vâlvoi că atrage atenția la tv”/ „S-a operat la păr ?”, i-au scris fanii dezamăgiți de aceste imagini.

După ce fanii emisiunii s-au luat de look-ul său neîngrijit, Andreea a decis să renunțe la extensii și să își lase părul său natural.

Iar noul look o prinde extrem de bine pe concurenta din casa Puterea dragostei.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

 

Imaginile pe care Andreea de la Puterea Dragostei le vrea șterse pe internet! Acum câțiva ani, blonda era de nerecunoscut

Pe internet au apărut imagini cu Andreea de la Puterea Dragostei, de acum câșiva ani. Blondina care a fost la un pas de a se cupla cu Livian era de nerecunoscut.

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai sexy concurente din acest sezon. Frumoasa blondină are 30 de ani și este asistent medical. Speră ca în emisiune să găsească un bărbat alături de care să aibă o relație frumoasă și o familie fericită.

Aparițiile din emisiune ale Andreei, dar și imaginile pe care ea le publică pe rețelele de socializare, demonstreaza că blondina este o femei sigură pe ea și conștientă de atuurile fizice pe care le are, fiind și una dintre cele mai mature concurente ale acestui sezon.

Fanii emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D au găsit fotografii din trecutul Andreei, pe care blonda le-ar vrea, cu siguranță, șterse de pe internet.

Acum câțiva ani, ea era de nrecunoscut și avea un stil vestimentar complet diferit de ceea ce se vede astăzi la televizor.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ligi de la Puterea dragostei, amenințată de Bogdan Mocanu cu niște fotografii compromițătoare: „Voiam să umplu casa fetelor cu poze cu tine”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies