Ce a apărut pe internet, după ce Bianca a primit permisie să lipsească o săptămână de la Puterea Dragostei! ”Dumnezeu s-o ierte”

Ce a apărut pe internet, după ce Bianca a primit permisie să lipsească o săptămână de la Puterea Dragostei! ”Dumnezeu s-o ierte”
Ce a apărut pe internet, după ce Bianca a primit permisie să lipsească o săptămână de la Puterea Dragostei! ”Dumnezeu s-o ierte”

Mesaje incredibile apărute în mediul online după ce Bianca a ieșit din casă.

Vestea că Bianca de la Puterea dragostei va sta departe de Livian timp de o săptămână i-a supărat pe mulți fani de-ai emisiunii.

După mai bine de 10 luni în care a stat aproape zi de zi în casa Puterea dragostei, Bianca a primit permisiunea de a pleca acasă și de a-și vedea rudele și prietenii.

Însă faptul că o puteau vedea zilnic pe Bianca i-a lăsat cu gust amar pe unii fani ai emisiunii, care au început să posteze pe grupurile de susținere mesaje.

Mama, cât o plângeți pe Bianca de gândești că a murit”, a scris o fană, iar comentariile au continuat:

„Nu o plânge nimeni, absolut toți o iubesc/ Muriți voi de ciudă când se va întoarce/ Să intre când i-oi zice eu,/ Dumnezeu să o ierte, dacă era moartă era paranghelie”, i-au transmis unii fani de-ai emisiuni, clar nu fani de-ai Biancăi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Livian de la ”Puterea Dragostei”, declarații emoționante despre tatăl său! Cum s-a împăcat cu Nelson Mondialul după scandalul cu Bianca

Nelson Mondialul, tatăl lui Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut, de curând, o serie de declarații cu privire la Bianca, ”Vulpița” cu care se iubește fiul său, interpretate de unii ca atacuri la adresa brunetei.

Din acest motiv, Livian de la ”Puterea Dragostei” a reacționat și, fără să se teamă vreo secundă de reacția tatălui său, l-a înfruntat și i-a luat apărarea Biancăi, încercând totodată să împace cele două părți implicate.

Citeste si: Andreea Pirui de la Puterea dragostei și-a schimbat look-ul: „S-a operat?”

Citeste si: Ana de la Puterea dragostei, adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu: „Asta e singura greșeală”

Citeste si: Plușica de la Puterea dragostei, schimbare uluitoare de look!

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Acum însă, după ce scandalul s-a mai stins, iar părțile par să se fi împăcat, Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut o serie de declarații emoționante despre tatăl său, explicând totodată motivele lui

nelson Mondialul de a o ataca pe iubita lui, simpatica Bianca.

Tata îmi vrea binele... El a avut un stil mai dubios de abordare, dar nu am fost supărat pe el. Iar să știu că tata este supărat din cauza mea, că e răvășit, că e agitat, nu îmi place deloc.(...) Relația dintre mine și el este una foarte frumoasă. Dar e și foarte diferită față de altele, e foarte specială.

Cu el, trebuie să o iau banditește...”, explică Livian de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, acum Livian de la ”Puterea Dragostei” este convins că tatăl său a verificat-o, de fapt, pe Bianca. ”Probabil el nu are cea mai bună părere despre Bianca, dar asta pentru că nu o cunoaște, pentru că o vede din ceea ce se vede la televizor, că a văzut când a greșit, dar totuși, toată lumea greșește.

Nu zic, dar tata a vrut să dea niște ”controale”, mai directe... A vrut să vadă cum se comportă Bianca la presiune. A vrut să vadă dacă faptul că el nu o agreează o îndepărtează de mine, că vrea să vadă dacă rămâne cu mine, dacă chiar mă iubește. Și, într-un final, nu știu dacă a ajuns la ideea că da, dar oricum a primit niște răspunsuri la această întrebare. Răspunsuri care l-au calmat, dar, repet, nimic nu e bătut în cuie”, mai spune Livian de la ”Puterea Dragostei”.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ana de la Puterea dragostei, adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu: „Asta e singura greșeală”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies