Robert de la Puterea dragostei, imagini incendiare, doar în lenjerie intimă! Fanele au luat-o razna

Robert de la Puterea dragostei, imagini incendiare, doar în lenjerie intimă! Fanele au luat-o razna
Robert de la Puterea dragostei, imagini incendiare, doar în lenjerie intimă! Fanele au luat-o razna

Cum s-a lăsat fotografiat noul concurent de la Puterea dragostei.

Robert de la Puterea dragostei a făcut senzație imediat ce a intrat în casa dragostei. Noul concurent a reușit să le impresioneze pe toate concurentele, imediat ce a intrat în casa Puterea dragostei,

Pe internet au scăpat și niște fotografii incendiare cu noul concurent, aproape dezbrăcat. Doar cu un șort, Robert a reușit să le impresioneze pe fanele emisiunii, însă nu toatp lumea a fost de acord cu această ipostază și l-au certat.

„Dacă nu lăsau chiloții de firmă la vedere, nu ieșea poza bine/ Pentru el reprezintă ceva cu mult mai mult ca artistic... reprezintă viața lui și sansa la o a doua Viață!”, au scris fanii emisiunii în dreptul imaginilor cu noul concurent.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Chivu, mesaj BOMBĂ pentru Carmen de la Sălciua după ce s-a spus că ar fi avut o aventură cu Culiţă! Uite ce a putut să-i spună!

Citeste si: Momente ŞOCANTE pentru Jador! Uite ce a păţit artistul! "Au sărit pe capotă..."

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația pe care o are cu fiica lui Adi Minune! Cele două s-au pozat împreună

Robert a avut o copilărie dificilă

De altfel, despre Robert s-a aflat că a avut o viață extrem de grea.

„Am crescut cu un tată alcoolic, venea seară de seară beat, se certa mereu cu mama. Mă simțeam diferit de toți prietenii mei, care aveau familii normale. Până la urmă, mama a divorțat, eu m-am mutat cu ea și cu bunica. Locuiam toți trei într-o garsonieră, aveam vreo 13 ani și dormeam pe un pat pliant lângă patul mamei.

În perioada aceea nu am mai mers la școală, am rămas repetent.

La 14 ani, am început să fac fotbal. Eram bun, jucam mereu, făceam antrenamente tot timpul. Am ajuns să fac fotbal de performanță, la Concordia Chiajna. Într-un meci însă am căzut și m-am accidentat grav. Am avut triplă fractură la antebrațul drept. Am fost operat, am avut tijă, iar doctorul mi-a spus că nu o să mai fac fotbal, iar mâna mea nu va mai fi niciodată la fel, că abia o voi mișca.

Am stat aproape un an cu mâna imobilizată, în ghips. Am intrat în depresie. Mi se părea că mi s-au luat toate visele. Într-o seară am vrut să mă sinucid. Eram cu pastilele în mână, am luat câteva, și mi-am dat seama că le voi distruge pe mama și pe bunica. Pentru ele m-am oprit. Am ajuns la spital. Cât eram în spital, iubita mea de atunci m-a înșelat cu cel mai bun prieten!”, a povestit Robert de la Puterea Dragostei în fața lui Emil Rengle.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Gafa uriașă făcută de Simina de la Puterea dragostei! Fanii au taxat-o imediat

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies