Ce studii are, de fapt, Raluca de la Puterea dragostei! Pentru ele a făcut videochat

Ce studii are, de fapt, Raluca de la Puterea dragostei! Pentru ele a făcut videochat
Ce studii are, de fapt, Raluca de la Puterea dragostei! Pentru ele a făcut videochat

Raluca din casa dragostei a dezvăluit ce studii are.

Raluca de la Puterea dragostei și-a regăsit liniștea după ce a ieșit din casa dragostei. După o relație eșuată cu Adrian și cu Ricardo, Raluca s-a întors la fostul iubit și este mai fericit ca niciodată.

Fosta concurentă din casa dragostei este extrem de mândră de studiile sale, așa că a decis să le arate tuturor ce a studiat. Raluca și-a fotografiat diploma de licență. Fostan iubită a lui Ricardo este inginer și a studiat la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca.

De altfel, atunci când s-a aflat că a făcut videochat, Raluca s-a apărat și a spus că a făcut acest lucru pentru a-și continua studiile, pentru că nu avea suficienți bani pentru a sta în Cluj la studii. Și, din câte se pare, acele momente au meritat din plin, căci acum fosta concurentă din casa Puterea dragostei are o diplomă și se poate angaja în domeniul ingineriei.

Citeste si: Lora, dezvăluiri în exclusivitate despre drama care i-a marcat viața ”Am și acum o bucățică de sticlă în bărbie”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Kevin o face praf pe Ella, după eliminarea de la Puterea Dragostei ”Este preversă” DEZVĂLUIRI

Citeste si: Robert de la Puterea dragostei, imagini incendiare, doar în lenjerie intimă! Fanele au luat-o razna

Raluca Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, și-a anunțat fanii că se va muta în casă nouă

 

Raluca de la Puterea Dragostei a făcut recent un vlog în care le-a arătat fanilor săi cum arată casa în care se va muta în curând.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Raluca a făcut turul casei, mândrindu-se cu viitoarea sa locuință, care acum este încă șantier.

”Casa este în construcție, este lângă Cluj. Este o casă tipic românească. Mă voi muta în câteva luni, cu părinții. Părinții au dormitorul la parter, eu cu sora mea voi locui la etaj”, a povestit Raluca, în timp ce făcea turul casei și arăta unde va fi camera ei și cum are de gând să o mobilieze și să o decoreze.

Raluca a mărturisit că este visul părinților ei, au construit casa așa cum au dorit-o.

”Este într-o zonă superbă. Cred că prin aprilie o să ne mutăm aici. A durat mai mult decât ne-am așteptat și a și costat mai mult”, a mai spus Raluca, al cărui vlog îl puteți vedea aici.

Raluca de la Puterea Dragostei a vorbit despre relația cu iubitul ei, Origen
Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a precizat dacă în noua casa se va muta și Origen, iubitul ei.

De altfel, recent, Raluca a mărturisit că relația ei este una perfectă, că e foarte fericită, dar că nu locuiește împreună cu Origen.. ”Suntem împreună din iunie, ne e bine. Nu m-am mutat la el, fiecare stă la casa lui și e mai bine așa”, a povestit Raluca de la Puterea Dragostei, în urmă cu ceva timp.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Robert de la Puterea dragostei, imagini incendiare, doar în lenjerie intimă! Fanele au luat-o razna

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Andra de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația pe care o are cu fiica lui Adi Minune! Cele două s-au pozat împreună

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies