Iulia Albu, umilită şi terorizată de iubitul ei? Omul de afaceri s-ar purta foarte urât şi cu fetiţa fashion editor-ului! Dezvăluiri şocante din familia vedetei!

Iulia Albu, umilită şi terorizată de iubitul ei? Omul de afaceri s-ar purta foarte urât şi cu fetiţa fashion editor-ului! Dezvăluiri şocante din familia vedetei!
Iulia Albu, umilită şi terorizată de iubitul ei? Omul de afaceri s-ar purta foarte urât şi cu fetiţa fashion editor-ului! Dezvăluiri şocante din familia vedetei!

Iulia Albu, umilită şi terorizată de iubitul ei? Omul de afaceri s-ar purta foarte urât şi cu fetiţa fashion editor-ului!

Stilista Iulia Albu a știut să îmbrace foarte frumos, cu vorbe, de fiecare dată când a fost întrebată detalii despre relația ei cu misteriosul Mike. Iată că, spun surse din preajma celor doi, în exclusivitate pentru CIAO.RO, tânărul Mike este un adevărat leopard, aflat în spatele acestui gard vopsit frumos de Iulia. Lăsând metaforele la o parte, apropiații cuplului mărturisesc, foarte îngrijorați, căci în casa acestora domină teroarea și umilința, la care este supusă inclusiv fetița Iuliei din relația cu Mihai Albu.

Citeste si: Iulia Albu a fost umilită! Vedeta a povestit tot!

Nu departe de acum trei luni, Iulia Albu declara că se va căsători cu iubitul ei, Mike, pe care l-a ținut mai mult ascuns de ochii curioșilor, însă nu era foarte sigură dacă vrea să împărtășească foarte multe detalii despre acest eveniment. Avea ea niște îndoieli…

Iulia Albu a ajuns nefericită lângă iubitul ei

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Iulia Albu, extrem de sexy! Cum s-a pozat la piscină vedeta

”În general eu vorbesc foarte puțin despre viața mea personală și aș vrea să păstrez anumite lucruri doar pentru mine și iubitul meu.

Însă nu aș putea niciodată să stau lângă o persoană pe care să nu mi-o văd alături pe termen lung. Nu sunt genul de persoană publică care își schimbă logodnicul o dată pe an. Nu m-am văzut niciodată mireasă în sensul de femeie care are nevoie de confirmarea dată de cererea din partea unui bărbat. Da, mă voi recăsători însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine.
Ne dorim amândoi cel puțin încă un copil, însă n-aș spune că acesta este focusul nostru în acest moment”, declara stilista în vara acestui an.

Așadar, totul părea lapte și miere în relația ei, fără ca cineva să bănuiască ce avea să urmeze la scurt timp!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Publicaţia mai sus menţionată a aflat, din surse sigure, faptul că în casa Iuliei Albu nu mai domnește deloc armonia. Nu se cunosc motivele pentru care Mike și-a schimbat atât de radical atitudinea, însă Iulia s-ar fi plâns apropiaților că bărbatul o terorizează cu scandaluri și o umilește din ce în ce mai des.

Mai grav de-atât este că iubitul vedetei ar avea același comportament inclusiv cu Mikaela, fetița ei din relația cu Mihai Albu.

Iar când va afla acest lucru, probabil că celebrul designer de pantofi nu va rămâne indiferent în fața acestei situații extrem de delicate.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Iulia Albu o face praf pe Andreea Marin! ”Arăți de parcă te-ai pregăti să dai un casting de asistentă TV”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies