Întâlnire cu scântei între fostele iubite ale lui Ricardo de la Puterea Dragostei: Raluca și Manuela! ”Mi-a fost frică de tine”

Întâlnire cu scântei între fostele iubite ale lui Ricardo de la Puterea Dragostei: Raluca și Manuela! ”Mi-a fost frică de tine”
Întâlnire cu scântei între fostele iubite ale lui Ricardo de la Puterea Dragostei: Raluca și Manuela! ”Mi-a fost frică de tine”

Două dintre fostele iubite ale lui Ricardo de la Puterea Dragostei s-au întâlnit la munte, în primele zile ale anului: este vorba despre Raluca și Manuela.

Raluca Munte și Manuela Oprișiu s-au întâlnit pentru prima dată. S-a întâmplat la Bran, în primele zile ale anului, când cele două, alături de alți concurenți de la Puterea Dragostei s-au distrat împreună. Într-un live, în care apar cele două foste iubite ale lui Ricardo, fetele vorbesc despre cum și-au imaginat întâlnirea dintre ele.

”Am auzit multe lucruri urâte despre tine, dar nu le-am luat în seamă.

Și de mine lumea spune multe. Acum, când te-am cunoscut, mi-am dat seama cum ești de fapt și îmi place de tine”, i-a spus Manuela, celei care a fost iubita lui Ricardo în primul sezon de la Puterea Dragostei, Raluca Munte.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Pe de altă parte, Raluca mărturisește că la un moment dat a fost chemată să se întoarcă în casa Puterea Dragostei, era în perioada în care Manuela și Ricardo formau un cuplu, dar i-a fost

frică de reacția acesteia. ”Am fost chemată (n.red. la Puterea Dragostei) și m-am gîndit că tu o să sari la mine la ceartă, mi-a fost frică de tine, de reacția ta”, i-a spus Raluca Manuelei.

Citeste si: Ana Maria Lintaru are ghinion în dragoste? Cu cine a împărțit camera de Revelion frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei

Citeste si: Cine este bărbatul din cauza căruia Turcu vrea să se despartă de Roxana de la Puterea Dragostei? ”Să-și șteargă tatuajul până mâine” Tânăra a mărturisit că voia să se și mărite cu el

Citeste si: Iancu de la Puterea Dragostei a înşelat-o pe Denisa cu Simona!? Vezi imaginile incendiare dintr-un club!

Ricardo de la Puterea Dragostei formează un cuplu cu Deea

Cele două tinere pare că s-au înțeles de minune, asta și pentru că acum amândouă susțin că l-au uitat pe Ricardo. De altfel, tânărul este acum implicat într-o altă relație, cu o altă concurentă de la Puterea Dragostei, este vorba despre Deea, așa cum îi spun toți Andreei Ardelean.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Un concurent de la Puterea dragostei, alături de fostele sale iubite

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies