URGIE în Australia. Cartiere întregi, arse din temelie. Vedetele sar în ajutorul comunităților

URGIE în Australia. Cartiere întregi, arse din temelie. Vedetele sar în ajutorul comunităților
URGIE în Australia. Cartiere întregi, arse din temelie. Vedetele sar în ajutorul comunităților

Incendiile de vegetație din Australia, au împins țara într-o stare de urgență națională. Flăcările sunt imense, se extind foarte rapid și pârjolesc tot în calea lor. Au ars cartiere și comunități întregi.

Fiecare om poate ajuta!

Deși vedetele au declarat că au donat pentru această cauză, tot ele au fost cele care i-au împins pe oameni să facă același lucru, indiferent de sumă. De asemenea, e nevoie și de hrană și haine. Dacă ne gândim că suntem români și că pe noi nu ne afectează aceste incendii, ne înșelăm.

Până să fim etichetați ca europeni, români, bănățeni, maramureșeni sau orice alt atribut, suntem, cu toții, cetățenii aceleiași planete care acum se află într-un moment de criză.

Mii de pompieri se luptă cu flăcările, s-au înscris și implicat mii de voluntari, oamenii de rând salvează cât de multe animale pot, iar această urgie s-a soldat inclusiv cu 25 de decese.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune devastatoare despre vremea din România: „Va distruge totul în jurul său”

Vă recomandăm să donați la organizațiile transparente, nu la diverse instituții fantomă, pentru a știi că banii dumneavoastră vor contribui la cauza reală și vor merge fie către pompieri, fie către sanctuarele de animale (unde e nevoie- au murit MILIARDE de animale).

V-am pregătit o listă cu toate organizațiile caritabile care au făcut o treabă excelentă pe tot parcursul acestei urgii și vă garantăm că absolut toate au nevoie de orice sumă de bani, indiferent de cât de mică ar fi:

- NSW Rural Fire Service
- Victoria Country Fire Authority
- SA Country Fire Service
- QLD Fire and Rescue
- Australian Red Cross Disaster Relief Fund
- Support for firefighter families
- Mogo Zoo Fire Recovery
- Port Macquarie Koala Hospital

Citeste si: Ioan Burculeţ: Consecinţele Lunii Pline şi efectele planetei Marte în sectorul accidentărilor şi evenimentelor în masă!

CELEBRITĂȚILE NU AU STAT CU MÂINILE ÎN SÂN,  MILIOANE DE DOLARI AMERICANI SE DUC CĂTRE AUSTRALIA

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Tânăra miliardară Kylie Jenner a donat 1.5

milioane$ pentru a ajuta la stoparea incediilor de vegetație. Pe lângă generozitatea de care a dat dovadă, Kylie a postat inclusiv pe Instagram despre această cauză, făcând-o cunoscută publicului ei: „Mai mult de jumătate de MILIARD de animale au murit în  Australia. Mi se rupe sufletul...”.

Cântăreața PINK este deja o activistă recunoscută. Aceasta participă la proteste, mărșăluiește împotriva violenței și a schimbărilor climatice și inclusiv copiii ei i se alătură îmn încercarea de a elimina aceste hibe ale societății.

Artista a declarat că a donat 500.000$ prin următorul mesaj: ”Sunt complet devastată când văd ce se întâmplă în Australia din cauza incendiilor de vegetație terifiante. Voi realiza o donație de 500.000$ către serviciile locale de pompieri care se luptă atât de intens pe front. Sunt alături cu inima de toți prietenii și toate rudele noastre din Oz.”.

Citeste si: Maria Ghiorghiu face o nouă previziune care îţi dă fiori. "Ies valuri înalte de fum!"

În urma anunțului făcut de Pink, Nicole Kidman și Keith Urban au anunțat că vor dona și ei 500.000$.

În timpul turneului din Australia, artista Lizzo a oferit o donație, însă a preferat să nu menționeze suma. Aceasta și-a încemnat fanii să facă același lucru. ”Faptul că sunt în Australia mi-a permis să văd în timp real, cu ochii mei, ce se întâmplă aici din cauza incendiilor de vegetație, iar pentru toți urmăritorii mei americani vreau să spun doar că e o criză GLOBALĂ.”.

„Emisiile de dioxid de carbon vor afecta întreaga planetă. Toată atmosfera, tot aerul.” Continuă celebra Lizzo pentru publicul său de pe Instagram.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Margot Robbie actrița de origine australiană și-a împins fanii să voteze prin următorul mesaj: „ Vă rog, vă rog ca dacă nu ați donat deja, vă rog să o faceți pentru a le da generațiilor viitoare copilaria pe care eu am avut norocul să o am.”

Ash Barty, una din legendele tenisului a promis că va dona 360.000$ dacă va câștiga turneul Brisbane International.

Una dintre vedetele foarte preocupate de această cauză, este Selena Gomez despre care se stipulează că ar fi donat 3 milioane$ către fondurile de ajutor. „Eu voi dona și mi-ar plăcea să faceți și voi același lucru, dacă puteți. Sunt absolut devastată de incendiile din Australia. Mă rog pentru toți cei afectați și pentru toți pompierii.” Declară starul american pentru cei 60 milioane urmăritori.

Ultimul dintr-o listă lungă de vedete care au ajutat este Chris Hemsworth care, alături de soția sa Elsa Pataky, a donat $1 milion, rugându-i și pe fani să-i urmeze exemplul. ”Bună tuturor, asemenea vouă, Îmi doresc să susțin lupta împotriva incendiilor din Australia. Alături de familia mea, voi contribui cu un milion de dolari. Sper că și voi  vă puteți implica. Orice bănuț contează, așa că orice puteți oferi, este bine venit.” Adaugă actorul.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ioan Burculeţ: Consecinţele Lunii Pline şi efectele planetei Marte în sectorul accidentărilor şi evenimentelor în masă!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies