Florin Salam şi Nicolae Guţă s-au ameninţat şi s-au înjurat! Au intervenit şi interlopii şi a ieşit un scandal monstru!

Florin Salam şi Nicolae Guţă s-au ameninţat şi s-au înjurat! Au intervenit şi interlopii şi a ieşit un scandal monstru!
Florin Salam şi Nicolae Guţă s-au ameninţat şi s-au înjurat! Au intervenit şi interlopii şi a ieşit un scandal monstru!

Florin Salam şi Nicolae Guţă s-au ameninţat şi s-au înjurat! Au intervenit şi interlopii şi a ieşit un scandal monstru, cum nu s-a mai văzut vreodată în lumea manelelor.

Florin Salam şi Nicolae Guţă au colaborat şi au fost chiar prieteni, o perioadă, în ciuda rivalităţii profesionale dintre ei.

Persoane din anturajul lui Florin Salam au dezvăluit, recent, că solistul ar fi cântat, acum ceva timp, la un eveniment care a avut loc la Craiova. Naş la botezul respectiv era Nicolae Guță, şi el autointitulat "Rege al manelelor", la fel ca Florin Salam.

Citeste si: Doamne Fereşte, ce i-a făcut Ella lui Jador! Artistul este în stare de şoc! "Nu ai dreptul să dai în munca mea"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Martorii spun că, la un moment dat, sub influenţă bahică, Guță ar fi luat microfonul și ar fi început să-l înjure și să-l jignească pe Salam.

Citeste si: Jador, filmuleț compromițător! Ella de la Puterea dragostei, în pat cu Iancu: „Stătea călare pe el”

Răbufnirea lui Guţă a făcut repede înconjorul țării și a ajuns și la urechile interlopilor, care au luat imediat atitudine, mai agresivi ca niciodată. Este și cazul unui membru al Clanului Sportivilor, care i-a transmis solistului, prin intermediul unei rețele de socializare, un mesaj dur, în care îl anunță pe acesta că, deși el și Salam "nu mai vorbesc", acesta este totuși "familia lui" și nu poate permite unui "ponei" să-l înjure și să-l "certe".

Celebrul interlop i-a spus lui Guță că, mai devreme sau mai târziu, se vor întâlni la vreun eveniment din București, iar atunci o "să-l înjure și el", ca să înțeleagă că este doar un lăutar și nu un "șmecher", drept pentru care trebuie să se poarte respectuos. Mesajul nu a rămas fără ecou, în sensul că mai mulți dintre prietenii interlopului au spus că Nicolae Guță trebuie neapărat prins și bătut.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Jador, declaraţie incredibilă despre Florin Salam! Şi-a spus adevărata părere despre celebrul manelist.

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies