Dani Mocanu merge la Puterea Dragostei?! "Sunt acolo câteva fete drăguţe pe care aş vrea să le cunosc"

Dani Mocanu merge la Puterea Dragostei?!
Dani Mocanu merge la Puterea Dragostei?! "Sunt acolo câteva fete drăguţe pe care aş vrea să le cunosc"

Jador, răspuns incredibil la atacul lui Dani Mocanu! N-ai să crezi ce a putut să spună cântăreţul!

Într-un interviu exclusiv acordat reporterilor WOWbiz.ro, Dani Mocanu a recunoscut că se gândește la modul cel mai serios, pentru prima oară în viața lui, să se implice într-un proiect TV.

Normal, cum este un bărbat care își dorește să se implice într-o relaţie, Dani Mocanu consideră ”Puterea Dragostei” show-ul ideal pentru a-şi îndeplini visul.

Citeste si: Doamne, cât a ajuns să câştige Jador după ce a ieşit din casa Puterea Dragostei! Uite ce tarif are pentru un concert! EXCLUSIV!

Dacă tot am spus că sunt în căutarea unei relații, cred că aș merge la ”Puterea Dragostei”! Sincer, am urmărit puțin emisiunea și sunt câteva fete drăguțe! Chiar dacă îmi place cineva, nu am cum să spun acum... ”, a spus Dani Mocanu.

Mai mult decât atât, cum în casa ”Puterea Dragostei” ar avea un rival în ceea ce privește muzica, pe Jador, un cântăreţ în plină ascensiune, Dani Mocanu a explicat că mai puțin experimentatul solist nu reprezintă, sub nicio formă, un pericol pentru el.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Nu, nici nu vreau să deschid subiectul despre alții. Cu mine nu există concurență cu nimeni, eu sunt eu! ”, a spus, încrezător în șansele sale.

Jador, răspuns incredibil la atacul lui Dani Mocanu!"Are şanse să-şi găsească perechea"

Ei bine, contactat telefonic şi întrebat ce părere are despre spusele colegului său de breaslă, Jador a părut încântat de hotărârea lui Dani Mocanu de a-şi încerca norocul în amor la "Puterea Dragostei".

Citeste si: Scene de groază la Puterea Dragostei- 24 ianuarie! Manuela și Roxana se iau la bătaie. Turcu vrea să intervină între ele și sparge ușa

" Îl aştept cu drag pe Dani în casă. Aici sunt foarte multe fete frumoase, carismatice şi inteligente, aşa că are şanse mari să-şi găsească perechea.", a spus interpretul piesei "Indiferenţa ta".

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 

Jador are o relaţie specială cu fanii lui

" Nu exagerez când spun că îmi iubesc susţinătorii şi fanii care ascultă muzica mea. Mă "hrănesc" cu mesajele lor şi apreciez toate sfaturile, glumele, dar şi criticile constructive. De ziua mea, mi-au făcut o super surpriză şi am fost extraordinar de fericit. Acum, când mă gândesc la momentul respectiv, am o stare de euforie.

A fost ceva incredibil. Nu aş fi crezut niciodată că oamenii vor ajunge să mă iubească atât de mult. Vreau să le reamintesc că ei îmi dau încredere, multă putere şi inspiraţie, şi împreună o să ajungem din ce în ce mai sus", a spus Jador.

 

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Bogdan Mocanu, despre despărțirea de Andra Volos: „Nu faceți decât să...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies