Ce mesaj i-a transmis Andreea Antonescu lui Jador de la Survivor 2021: "Viața e plină de surprize"

andreea antonescu mesaj pentru jador
Andreea Antonescu a ținut să-i transmită un mesaj lui Jador de la Survivor 2021

Andreea Antonescu nu și-a uitat colegii de la Survivor 2021. Astfel, cântăreața a dorit să-i transmită un mesaj lui Jador.

Andreea Antonescu recunoaște că Jador a fost unul dintre colegii de la Survivor 2021 cu care s-a înțeles foarte bine pe tot parcursul avut în Republica Dominicană. Chiar dacă a ieșit din competiție, cântăreața a dorit să-i transmită Faimosului un mesaj de ziua lui. 

Andreea Antonescu, mesaj pentru Jador de la Survivor 2021

Andreea Antonescu a petrecut destul de puțin timp în preajma lui Jador la Survivor 202 1.

Chiar dacă, din cauza accidentării Faimosului și mai apoi din pricina eliminării artistei, cei doi nu și-au putut crea o legătură mai strânsă, Andreea Antonescu recunoaște că a fost plăcută surprinsă de fostul coleg.

Jador și-a sărbătorit ziua de naștere pe 25 martie și a petrecut alături de colegii din Republica Dominicană. Toți cei care îl iubesc și îl apreciază, i-au transmis urări și mesaje emoționante prin cadrul rețelelor de socializare, chiar dacă Faimosul nu le poate citi acum.

Citeste si: Roxana Nemeș revine în show-ul Survivor România! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Faimoasa?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

mesaj andreea antonescu
Andreea Antonescu a dorit să-i transmită un mesaj lui Jador, chiar de ziua lui[Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu]

Andreea Antonescu a recunoscut că Jador a reprezentat o mare surpriză pentru ea și că a descoperit în artist un om extrem de bun și cald.

„La mulți ani, Jador! Viața e plină de surprize, iar tu ești una dintre cele plăcute. Respect!”, este mesajul transmis de Andreea Antonescu pentru Jador.

Citeste si: Iancu Sterp a dat o petrecere de zile mari în timp ce Mama Geta era la București! Femeia a fost șocată când a ajuns acasă

Andreea Antonescu a fost nevoită să părăsească competiția Survivor 2021 din cauza faptului că nu reușea să aducă echipa pe un drum tocmai bun.

Artista recunoaște că nu a reușit să se pregătească fizic pentru această emisiune, însă nu regretă niciun moment petrecut în Republica Dominicană.

Cât despre accidentări, Andreea Antonescu s-a lovit la deget cât încă era la Survivor 2021, ceea ce i-a făcut parcursul mult mai greu. 

Cu toate acestea, Andreea Antonescu nu a uitat nicio clipă alături de colegii ei și recunoaște că oricând s-ar întoarce pentru o astfel de emisiune.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Fratele lui Jador va deveni tătic! „Este însărcinată...” Faimosul nu a aflat încă!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Cu cine s-a iubit Ana Porgras înainte să se speculeze că ar avea o relație cu Zanni? Iată pe cine săruta cu foc Faimoasa la 17 ani!

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies