Mona și Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei, vacanță romantică la mare

cristian jitaru si mona puterea dragostei
Cristian Jitaru și Mona au mers în vacanță pentru a sărbători 6 luni de relație

Mona și Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei au vrut să-și sărbătorească iubirea și au plecat într-o vacanță în Grecia.

După mai bine de șase luni de relație, Mona și Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei au decis că este cazul să plece într-o scurtă vacanță în Grecia pentru a sărbători. Alături de ei sunt și foștii concurenți ai show-ului de la Kanal D, Cazi și Andrada.

Mona și Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei, vacanță romantică la mare

Mona și Cristian Jitaru nu-și mai încap în piele de fericire, dat fiind faptul că relația lor merge mai bine ca oricând. După șase luni de relație, cei doi au decis că trebuie

să aibă parte de relaxare, așa că au plecat într-o vacanță în Grecia, alături de Andrada și Cazi, foști concurenți de la Puterea Dragostei, sezonul 3.

„Mi-am deschis sufletul acum șase luni, după un timp scurt inima, iar acum în prima noastră vacanță pe plajele Greciei, brațele pentru clipe frumoase și de neuitat. Te iubesc!”, a scris Cristian Jitaru pe pagina personală de Instagram.

Citeste si: Ce culoare are rochia de nașă. Idei pentru cele care vor avea cununia vara aceasta

mona cristian jitaru relatie
Mona și Cristian Jitaru sunt de nedespărțit după 6 luni de relație[Sursa foto: stirilekanald.ro]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cei doi au mers împreună și într-o excursie la munte, iar acum sunt implicați amândoi în producția "În căutarea adevărului", de la Kanal D.

De asemenea, Cristian Jitaru se înțelege extraordinar de bine cu fiul Monei, mai ales că i-a devenit hairstylist personal și îl ajută ori de câte ori micuțul simte nevoia.

Citeste si: Theo Rose se confruntă cu probleme la corzile vocale. Ce a declarat artista

Cristian Jitaru și Mona își arată dragostea pe rețelele de socializare ori de câte ori au ocazia și se bucură de clipele petrecută împreună, în Grecia.

mona si cristian jitaru relatie
Mona și Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei se iubesc mai mult ca oricând[Sursa foto: stirilekanald.ro]

Deși s-a zvonit că Mona s-ar fi despărțit de Cristian Jitaru și ar fi plecat singură la mare, iată că nimic din ce s-a scris nnu este adevărat. Cei doi se iubesc în continuare la fel de mult și au planuri mărețe împreună.

„Iubitule, mă iubești? Ai face orice pentru mine? Dă-mi parola de la Facebook și de la telefon!”, i-a spus Mona lui Jitaru.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Culiță Sterp a mâncat din gunoaie la Survivor România: "Făceam orice ca să găsim altceva". Cum arată înainte să devină tată pentru prima dată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare?! "Nu am cum să uit o persoană"

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies