Larisa Udilă de la Bravo, ai stil! a ajuns la spital! Vedeta se pregătește să nască

larisa udila mamica
Larisa Udilă se pregătește din moment în moment să nască

Larisa Udilă trece prin momente extrem de emoționante. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a ajuns pe patul de spital și se pregătește să nască.

Larisa Udilă de la Bravo, ai stil! se pregătește pentru clipa cea mare. Fosta concurentă a show-ului de la Kanal D a ajuns în această dimineață la spital și a rămas internată, semn că bebelușul vrea neapărat să își cunoască părinții.

Larisa Udilă de la Bravo, ai stil! a ajuns la spital! Vedeta se pregătește să nască

Larisa Udilă de la Bravo, ai stil! a ajuns în această dimineață la spital, iar medicul a decis că este momentul să o interneze pentru a naște.

Astfel, vedeta a postat câteva filmulețe și fotografii de pe patul de spital, vizibil emoționantă și nerăbdătoare să-și cunoască băiețelul.

Citeste si: Marisa Paloma este însărcinată! Primele declaraţii ale frumoasei vedete

Larisa Udilă nu pierde niciun moment și își ține fanii la curent cu fiecare secundă care trece pentru a vedea toată lumea cât de dornică este de a deveni mămică.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

larisa udila nastere
Larisa Udilă se află deja pe patul de spital și așteaptă să nască[Sursa foto: Instagram Larisa Udila]

”Azi e o zi foarte importantă pentru noi, sunt atât de emoționată, de entuziasmată și de panicată.(...) Sunt bine și am contracții, dar nu sunt chiar atât de dese și puternice, aștept să ajung în punctul în care îl voi naște pe bebe. Am niște contracții destul de micuțe, la intervale destul de măricele”, spune Larisa Udilă.

Citeste si: Elena Marin de la Survivor România 2021, despre incidentul amoros dintre Roxana Ghiță și Musty: „Noi nu eram în tabăra Războinicilor...”

Larisa Udilă a specificat că a început să plângă atunci când a aflat că tatăl copilului nu poate fi alături de ea din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19.

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au o relație de 7 ani și sunt extrem de fericiți că vor deveni părinți pentru prima oară. Cei doi sunt nerăbdători să-și strângă băiețelul în brațe și să meargă cu el în cele mai frumoase locuri posibile.

Chiar dacă a mai avut probleme pe parcursul sarcinii, Larisa Udilă este fericită că ziua cea mare a sosit și toate s-au așezat la locul lor exact așa cum trebuia.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sorin Pușcașu de la Survivor România va deveni tătic? "I-am cerut să fie mama copiilor mei"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Viorel Șipoș de la 3 Sud-Est, tătic pentru a doua oară

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies