Secretele cuplului Jador - Georgiana, dezvăluite chiar de artist! Care este relația dintre cei doi: „Femeia care mă face cel mai fericit!”

Jador, dezvăluiri despre relația cu georgiana Elisei
Jador, dezvăluiri despre relația cu georgiana Elisei

Jador a făcut mărturisiri emoționante despre relația cu Georgiana, cea pe care o iubește cu adevărat.

Jador și Georgiana Elisei, o frumoasă tânără în vârstă 28 de ani, au trăit o adevărată poveste de dragoste, însă au avut parte și de multe momente dificile în relația de cuplu. Cântărețul a recunoscut de curând că nu știe dacă sunt sau nu împreună, deși spune că o iubește mult pe brunetă, asta pentru că este foarte diferită de celelalte femei pe care le-a întâlnit.

Artistul și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu și a vorbit despre fostele sale iubite, în ce relații a rămas cu acestea și, cel mai important lucru, a spus numele femeii a

cărei prezență l-a marcat cel mai tare din punct de vedere sentimental.

Citeste si: Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit? Care este motivul

Este Georgiana, despre care are doar cuvinte de laudă fiindcă a avut puterea să îl accepte așa cum este el, în spatele tuturor aparențelor. Mărturisește că este singura femeie care îl face de cele mai multe ori fericit și are curajul să spună că tot ea este în stare să îl întristeze la fel de tare.

Georgiana Elisei
Georgiana Elisei[Sursa foto: Instagram]

„Ea m-a văzut mereu așa cum sunt eu. Nu aș suporta vreodată să pună mână pe femeia mea.  Care este femeia mea, este a mea! Nu aș suporta gândul ăsta! Dacă m-ar înșela pe mine o femeie, m-ar distruge psihic. Nu aș putea să spunem nici că suntem împreună, nici că nu suntem. Nici eu nu știu ce e..

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Jador, noi dezvăluiri despre viața lui amoroasă! Ce spune despre relația cu Simina Loica: „Am suferit după ea...”

Este femeia care mă face cel mai fericit uneori, dar e femeia care mă face cel mai nefericit uneori. Prea multă gelozie. A luptat foarte mult. Mi-a reproșat de la Puterea dragostei..", a spus Jador la emisiunea online „În oglindă”.

Jador și Georgiana, între agonie și extaz! Motivul pentru care nu sunt oficial împreună

Ca în multe alte relații de cuplu, gelozia este principalul factor distructiv și se pare că de acest lucru s-au izbit și cei doi. Jador a spus că Georgiana este foarte geloasă și se supără enorm atunci când vede câte femei îl caută pe rețelele de socializare, chiar dacă el o asigură de fiecare dată că nu dă curs conversațiilor și nu ese interesat.

Citeste si: Maria și Cristian Marinescu au planuri mari împreună! Care este pasul important pe care îl vor face: „Urmează săptămâna viitoare”

Jador
Jador[Sursa foto: Instagram]

„Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apari la televizor,  fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu.

Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani.

Citește și: Cum recunoaștem o persoană narcisistă și cum se comportă aceasta la începutul unei relații! Psihiatrul Maria Pătrașcu dezvăluie principalele trăsături ale narcisiștilor- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui.

Citeste si: Reacția lui Vlad Gherman după ce Cristina Ciobănașu s-a afișat cu noul ei iubit: „ Nu a fost ușor...”

Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa”, a mai adăugat artistul. 

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Kylie Jenner este din nou însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă publicate chiar de vedetă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Lily Collins, starul din „Emily in Paris”, s-a căsătorit cu Charlie McDowell: „Te-am așteptat toată viața!”

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies