Un cunoscut fost concurent de la Puterea dragostei va deveni tătic! Cine a dat minunata veste

Alex Oianu va deveni tătic pentru prima oară!
Alex Oianu va deveni tătic pentru prima oară!

Mulți tineri care au participat la emisiune și-au găsit fericirea și iată că veștile bune continuă să apară. Fostul concurent va deveni tătic pentru prima oara!

Alex Oianu a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Puterea Dragostei, dar din nefericire nu și-a găsit sufletul pereche în cadrul emisiunii. Fostul concurent în primul sezon a întâmpinat situații de tot felul în casa dragostei din Istanbul, dar iată că și-a văzut de viața lui după competiție. De curând, tânărul s-a afișat cu viitoarea lui soție, iar fanii au rămas plăcut surprinși să afle ce planuri au cei doi îndrăgostiți.

Citeste si: Alexandra de la Puterea dragostei, mărturisiri despre separarea de Codruț: „Nu mai vorbim...”

În vara anului trecut Alex și-a cerut iubita în căsătorie, iar surprizele nu încetează să apară. Tânărul și-a luat prin surprindere susținătorii după ce a dat de veste că va deveni tătic pentru prima oară.

Partenera sa a postat un videoclip emoționant pe TikTok în care le arăta fanilor câteva secvențe de la ecografie.

Este foarte clar că cei doi au o relație specială în urma căreia se va naște și un copil.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Sonny Flame de la Survivor, pregătit să devină tătic din nou. Artistul era pe cale să divorțeze

Alex Oianu va deveni tătic pentru prima oară!
Alex Oianu va deveni tătic pentru prima oară![Sursa foto: TikTok]

Cum a cerut-o Alex Oianu în căsătorie pe iubita lui, Maria

Fostul concurent de la Puterea dragostei și-a cerut iubita în căsătorie în timp ce se aflau la mare, iar videoclipul cu momentul special încărcat pe internet a uimit fanii în adevăratul sens al cuvântului.

Citeste si: Steliano Filip și Bianca au divorțat după 4 ani de relație! Frumoasa brunetă a spus tot adevărul: „Nu ne mai înțelegem”

Alex Oianu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui!
Alex Oianu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui![Sursa foto: Captură YouTube]

Alex Oianu s-a așezat într-un genunchi și i-a adresat partenerei sale întrebarea care a făcut-o să plângă. Fără să stea prea mult pe gânduri, răspunsul a fost unul afirmativ. „Am spus da!”, a fost mesajul transmis de iubita fostului concurent de la Puterea dragostei.

Tânărul și-a întâlnit sufletul pereche în afara competiției, astfel că a dorit să o prezinte pe noua aleasă a inimii lui tuturor fanilor de pe rețelele de socializare.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ionuț și Alexandra Raicu vor deveni părinți! Cine a dat vestea cea mare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Neînțelegeri în noul sezon Puterea dragostei! Radu o acuză pe Adriana că are iubit în afara casei: „Altele au deja gagic acasă și au intrat aici!”

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies