Vremea de miercuri, 29 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme ploioasa!

Vremea de miercuri, 29 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme ploioasa!
Vremea de miercuri, 29 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme ploioasa!

Vremea de miercuri, 29 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general ploioasă.

Vremea de miercuri, 29 septembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general ploioasă.

Cum va fi vremea miercuri, 29 septembrie 2021

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 14/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 8/12 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 16/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/13 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 13/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 0/11 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 15/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 4/9 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 14/18 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/12 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 18/21 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9/12 grade Celsius.
În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 14/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/12 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 16/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/11 grade Celsius.

Vremea de miercuri, 29 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme ploioasa!
Vremea de miercuri, 29 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme ploioasa![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer preponderent noros, temperatura maximă va fi de 19 grade, în timp ce temperatura minimă de 8 grade Celsius.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține ploios, temperatura maxima va fi de 18 grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi variabil, temperatura maximă atingând pragul de 13 grade Celsius, iar temperatura minimă de 5 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 14 grade Celsius, iar temperatura minimă de 8 grade Celsius.

Citeste si: Vremea de marti, 28 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme instabila!

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi noros, temperatura maximă atingând pragul de 16 grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi instabil, temperatura maximă atingând pragul de 21 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

                                                                                



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies