Actorul turc Firat Tanış a divorțat de soția sa, Kubra! Cei doi s-au seprat după opt ani de căsnicie

Actorul turc Firat Tanış a divorțat de soția sa, Kubra! Cei doi s-au seprat după opt ani de căsnicie
Actorul turc Firat Tanış a divorțat de soția sa, Kubra! Cei doi s-au seprat după opt ani de căsnicie

Firat Tanış și partenera lui de viață și-au spus adio după opt ani de mariaj!

Firat Tanış se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați actori de teatru și televiziune din Turcia, fiind de asemenea și un cântăreț de excepție, foarte îndrăgit de publicul larg. Românii l-au putut urmări pe acesta în anul 2017, când se difuza serialul Mireasa din Istanbul, actorul fiind în rolul lui Adem.

Citeste si: Emma Roberts și Garrett Hedlund s-au despărțit! Actorul a fost arestat la doar o zi după anunțul separării

Actorul turc Firat Tanış a divorțat de soția sa, Kubra!

Firat Tanış, în vârstă de 46 de ani, s-a născut în Istanbul, acolo unde a absolvit Facultatea de Teatru în cadrul Conservatorului de Stat. Acesta a fost implicat, de-a lungul timpului, în nenumărate proiecte care i-au adus foarte mare succes și notorietate, dar nu s-a oprit aici! Actorul și-a creat propria formație de muzică pop și a realizat deja trei albume, care au fost foarte apreciate de public. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Dacă pe plan profesional toate au mers ca pe roate, nu putem spune același lucru și din punct de vedere personal. Firat Tanış a divorțat de soția lui, Kubra, după opt ani de căsnicie. Conform presei din Turcia, actorul ar fi fost cel care intentat procesul de divorț împotriva soției sale, cu care are și un copil.

Citeste si: Hoda Kotb și Joel Schiffman s-au despărțit, după opt ani de relație! Anunțul făcut de jurnalisă: „Mai bine suntem prieteni”

Mai mut decât atât, cunoscutul actor turc ar fi scris în cererea sa de divorț că nu poate ajunge la un comun acord cu partenera sa de viață, atât din punct de vedere intelectual, cât și spiritual, drept pentru care aceasta a și acceptat separarea legală.

Audierea cu decizia de confidențialitate a durat aproximativ cinci minute, iar mai apoi instanța a acordat custodia copilului mamei. 

Așadar, Firat Tanış va trebui să plătească, în fiecare lună, pensie alimentară fiicei lor Zeyno, în vârstă de opt ani.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Lisa Bonet și Jason Momoa nu mai sunt împreună! Cei doi actori anunță că vor divorța, după 5 ani de căsnicie

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, confesiune cutremurătoare despre moartea fiului său. Ce a făcut timp de două luni cu trupul lui

Pamela Anderson și Dan Hayhurst s-au despărțit, după doar un an de căsnicie! Ce detalii din culisele relației lor au ieșit abia acum la iveală

Bianca și Julia, ceartă aprigă în Casa iubirii! Care este mărul discordiei dintre cele două concurente: "Mă scoți din sărite!"

„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate


Cookies