Când viața bate filmul! Actrița principală din “Poveste din Anatolia”, despre perioada în care studia actoria “Am străbătut cei 569 de kilometri dintre Ruse, locul meu de naștere și creștere, și Istanbul, timp de 10 ani”

Când viața bate filmul! Actrița principală din “Poveste din Anatolia”, despre perioada în care studia actoria     “Am străbătut cei 569 de kilometri dintre Ruse, locul meu de naștere și creștere, și Istanbul, timp de 10 ani”
Când viața bate filmul! Actrița principală din “Poveste din Anatolia”, despre perioada în care studia actoria “Am străbătut cei 569 de kilometri dintre Ruse, locul meu de naștere și creștere, și Istanbul, timp de 10 ani”

"Poveste din Anatolia", serialul difuzat de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D, reprezintă o incursiune captivantă în poveștile inedite ale poporului anatolian, inspirate de creația originală a lui Mustafa Çiftçi.

 O colecție bogată de legende, tradiții, valori și o dragoste care depășește toate obstacolele sunt doar câteva dintre elementele distincte care vor menține publicul cu sufletul la gură, în fiecare episod difuzat.

În centrul intrigii se află povestea emoționantă dintre Taner (interpretat de Berk Atan) și Dilek (care îi dă viață Gülsim Ali İlhan), doi tineri aparent atât de diferiți, dar legați în mod inexplicabil prin firele subtile ale iubirii pe care o nutresc unul față de celălalt.

Dilek, o tânără inginer geolog, se întoarce în orașul natal pentru a studia fenomenele fascinante ale muntelui Gonul, care se înalță deasupra micii comunități din care a plecat. Într-un destin plin de coincidențe, viața îi aduce împreună pe Dilek și Taner, reînnodând o legătură afectivă ce a început în copilărie.

Talentata actriță Gülsim Ali İlhan dă viață personajului Dilek, iar acest rol reprezintă o bornă semnificativă în evoluția sa profesională.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

"Acest serial aduce în prim-plan personaje cu care publicul se poate identifica ușor, oameni pe care îi recunoaștem în familiile și comunitățile noastre. Sunt figuri accesibile, cu trăiri și emoții autentice, întâlnite oriunde în lumea aceasta. Personajul Dilek mi-e foarte apropiat; a renunțat la tot pentru a-și urma pasiunea, la fel ca și mine.

Am crescut urmărindu-mi visele și nu am renunțat niciodată la ele. Am străbătut cei 569 de kilometri dintre Ruse, locul meu de naștere și creștere, și Istanbul, timp de 10 ani. (n.r. – perioada în care studia actoria).  Au fost momente dificile și în timpul școlii,  momente când am plâns, dar mi-am șters lacrimile și am mers mai departe. Așa cum a făcut și Dilek, nu am renunțat niciodată să-mi urmez visul.
Chiar dacă am căzut, m-am ridicat și am continuat să merg înainte",
 a declarat Gülsim Ali İlhan pentru publicația "Milliyet".

Citește și: Surpriză de proporții! O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”! Fetele fierb de gelozie, iar băieții sunt emoționați: "Îmi tremură mâinile!" Aflați ce se va întâmpla, marți, 10 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Cine este Gülsim Ali İlhan?

Gülsim İlhan Ali, în vârstă de 31 de ani, este o model și actriță născută într-o familie turcă din Ruse, Bulgaria. In adolescență s-a îndreptat către modeling, iar astfel a fost remarcată de agenția Fords Models, care a invitat-o să participe în competiția "Super Model Bulgaria". Acest moment a reprezentat o cotitură în cariera ei. La doar 17 ani, a hotărât să își încerce norocul în industria cinematografică și a parcurs drumul de la Ruse la Istanbul pentru studii.

Cu toate dificultățile, la vârsta de 20 de ani a primit primul său rol în serialul "Son Yaz Balkanlar". De atunci, a urmat o serie de roluri care i-au consolidat cariera în seriale precum "Yardımcı oyuncu", "Seddülbahir 32 Saat", "Hanım Köylü", "Payitaht Abdülhamid", precum și în filmele de lung metraj "Gönül Dağı", "Kurban" și "Kurtuluş Hattı". Vorbește fluent turca, bulgara, engleza și japoneza, și a urmat cursurile Facultății de Radio, Cinema și Televiziune la Universitatea din Istanbul.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop 13 septembrie 2024. O zodie va avansa în funcție

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies