Nursema, vis împlinit

Nursema, vis împlinit
Nursema, vis împlinit

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, Abdullah “condamnă” comportamentul fiului său, în ceea ce privește viața* de familie.

Abdullah nu este de acord cu acțiunile fiului său, după ce l-a surprins pe acesta alături de Aylin, și îl avertizează că Doga ar fi îndreptățită să divorțeze de el, din cauza comportamentului deviant al acestuia.

Faith încearcă să îndrepte greșeala de a începe o relație extraconjugală, însă Aylin nu se lasă până când nu pune “mâna” pe membrul familiei Unal.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Nursema trăiește momente unice. Tânăra este extrem de fericită pentru că urmează a-și uni destinul cu bărbatul de care s-a îndrăgostit, Umut.

Ce se va întâmpla atunci când în relația dintre Fatih și Aylin intervine Alev, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies