Niculina Stoican, despre învățăturile preluate de la bunica Eugenia. Regulile pe care familia trebuia să le respecte. „Fiecare aveam ceva de făcut.”

Niculina Stoican, despre învățăturile preluate de la bunica Eugenia. Regulile pe care familia trebuia să le respecte. „Fiecare aveam ceva de făcut.”
Niculina Stoican, despre învățăturile preluate de la bunica Eugenia. Regulile pe care familia trebuia să le respecte. „Fiecare aveam ceva de făcut.”

Niculina Stoican a vorbit despre învățăturile preluate de la bunica ei.

Niculina Stoican, îndrăgita interpretă de muzică populară, a vorbit, în cadrul podcastului “Cu ai mei”, realizat de Iuliana Tudor, despre învățăturile pe care le-a preluat de la bunica Eugenia, cea care i-a fost alături în toată copilăria și adolescența ei și a povestit despre echilibrul cu care au fost crescute și regulile pe care toți membrii familiei le aveau. Au avut parte și de o doză de asprime, chiar dacă aveau de toate, dar au fost învățate și cu grijile, nu cu răsfățul, fiecare activitate fiind făcută cu dragoste.

Își aduce aminte cum le trezea în fiecare dimineață odată cu răsăritul soarelui, iar fiecare dintre ele aveau ceva de făcut.  „Echilibru, prin regulile scrise și simple pe care ni le-a spus de fiecare dată. Model, ea în sine, după felul în care a trăit și și-a gestionat viața, dar a fost și o doză de asprime cu noi. Am avut de toate, dar noi am crescut cu grijă, nu cu răsfăț.
Cu dragoste. Este o diferență. Ne trezea dimineața, îmi aduc aminte, când răsărea soarele, să mergem. Spunea că nu mai mărit, că o să fiu de râsul lumii. „Nu mă interesează, nu mă mai mărit, nu merg niciunde.” Dar existau aceste reguli. Era clar, fiecare aveam ceva de făcut.”,
a povestit Niculina Stoican.

Niculina Stoican, despre traumele mamei sale pentru a o aduce pe lume

Citește și: Niculina Stoican vorbește despre cât de greu i-a fost mamei sale, Angelica Stoican, să o aducă pe lume în urma relației pe care a avut-o cu profesorul de literatură: „Ea a avut niște traume.”

Niculina Stoican
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: „Va ieși o rețetă delicioasă. O nebunie!” Rețeta de plăcintă cu brânză a Niculinei Stoican, pregătită de chef Gheorg!

Niculina Stoican a vorbit, în cadrul unei alte emisiuni, despre cât de greu i-a fost mamei sale, Angelica Stoican, pentru a o aduce pe lume pe artistă. „ Vremurile pe atunci erau delicate, iar ea a trecut printr-o perioadă destul de dificilă pentru că, comunitatea nu accepta așa ceva, iar lui i-a trebuit ani de zile ca să mă recunoască. Ea a avut niște traume pe care nu știu cine ar fi putut să le ducă.

Eu acum gândind din prisma mea de femeie, să fii pusă la zid și tu să ai curaj. Toată lumea să îți spună să nu păstrezi acest copil și tu totuși să-l păstrezi. E traumatizant. Cât curaj să ai într-o lume în care toți îți spun nu? Să nu faci asta, nu este bine și tu ești de una singură. Nu ai posibilități. Nu te apără nimeni, nu te ajută nimeni, nu te înțelege nimeni.
Nu e ca în ziua de astăzi în care spui că faci ce vrei, că e alegerea ta. Nu exista așa ceva. Erau reguli foarte clare.”
, a declarat Niculina Stoican.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Niculina Stoican
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Adriana și Niculina Stoican, dezvăluiri despre cariera de artist! A simțit vreodată sora Niculinei Stoican invidie față de cariera de succes a interpretei de muzică populară? „M-am pierdut.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies