Suferință uriașă pentru Han

Suferință uriașă pentru Han
Suferință uriașă pentru Han

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Han se va afla în față unei noi situații dramatice, pe care nu știe cum să o rezolve.

Memduh reacționează extrem de dur în fața lui Han, atunci când chipeșul tânăr îi cere permisiunea de a se căsători cu Inci. Ege, care știe secretul tăinuit de Inci și Han, alimentează reacția tranșantă a bunicului său și, în cele din urmă, bărbatul se va afla în fața unei situații greu de gestionat.

Mai mult, Ege continuă să își manifeste ura față de Han și face tot ce poate pentru a fi dat afară, din nou, din școala în care fusese reacceptat datorită sprijinului soțului surorii sale.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Pentru Gulben se anunță momente neașteptate în ceea ce privește dragostea ce i-o poartă tânărului Esat. Tânăra își ia inima-n dinți și merge la o întâlnire cu tânărul de care s-a îndrăgostit. Gulben nu bănuiește ce șoc urmează să trăiască, atunci când Safiye află ce a făcut sora sa...

Dacă va reuși Han și depășească momentele teribile prin care Memduh l-a făcut să treacă și, ce se va întâmpla cu Gulben, atunci când sora sa află despre întâlnirea acesteia cu Esat, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies