Serghei Mizil regretă că nu s-a putut întreține din pictură: „Nu a fost în firea mea să mor pictor sărac și de aia m-am sucit!”

Serghei Mizil regretă că nu s-a putut întreține din pictură: „Nu a fost în firea mea să mor pictor sărac și de aia m-am sucit!”
Serghei Mizil regretă că nu s-a putut întreține din pictură: „Nu a fost în firea mea să mor pictor sărac și de aia m-am sucit!”

Omul de afaceri a fost nevoit să se reprofileze.

Serghei Mizil este un pictor, actor și om de afaceri român, care s-a bucurat de privilegiul de a fi copilul demnitarului comunist Paul Niculescu-Mizil, care a fost un om extrem de influent în timpul regimului comunist. Astfel, Serghei Mizil s-a bucurat de luxul oferit de tatăl său și și-a urmat pasiunea pentru pictură, făcându-se remarcat în acest domeniu. Cu toate acestea, omul de afaceri nu a putut să își asigure luxul cu care a fost învățat încă de mic din pictură și astfel a fost nevoit să se reprofileze.

Citește și: Cum trebuie să arate o femeie potrivită pentru Serghei Mizil: „Mie îmi plac femeile îngrijite, nu să fie gospodine. Femeia nu trebuie să miroasă a cartofi.”

Serghei Mizil regretă că nu s-a putut întreține din pictură
Serghei Mizil [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”

Serghei Mizil, despre decizia de a renunța la meseria de pictor

Serghei Mizil regretă că nu s-a putut întreține din pictură
Serghei Mizil [Sursa foto: Facebook]

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, omul de afaceri a vorbit despre regretul său referitor la imposibilitatea de a-și asigura un trai luxos din pictură și nevoia de a se reprofila către un alt domeniu.

Mi-ar fi plăcut enorm de mult să fi putut trăi din pictură la nivelul ăsta. A fost o chestie foarte ciudată că după Revoluție artiștii au fost mult mai marginalizați decât înainte. Eu mă așteptam ca după Revoluție fie intelectualii și vor aprecia chestia asta. Din potrivă, ne-au făcut varză. Atunci nu a fost în firea mea să mor pictor sărac și de aia m-am sucit. Foarte puțini oameni în lume trăiesc, adică au făcut bani și trăiesc la un nivel acceptabil din ceea ce le place să facă.

Îi admir. Mi-ar fi plăcut, dar nu am avut această posibilitate. Înainte spuneam că sunt băiatul lui Mizil, dar când nu o să mai fiu băiatul lui Mizil? Înainte eram comunist, acum nu mai eram, eram așa și așa. E foarte complicată povestea. Atunci, stau liniștit acum. La Snagov mă simt foarte bine când vin prietenii mei, când fac un grătar, când mă plimb cu barca
.”, a declarat Serghei Mizil.
 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Gabriela Cristea a introdus torturile în afacerea sa cu produse de patiserie! Prețul diferă în funcție de arome, iar ingredientele sunt naturale!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies