Paula Chirilă a dezvăluit secretul pentru pâinea și croissantele care s-au întărit. Cum să le faci ca la panificație.
Paula Chirilă a obișnuit deja pe rețele de socializare să împartă diferite trucuri și secrete din bucătărie, astfel că de la preparate a ajuns la o idee cu care va scoate multe persoane din dificultate atunci când se află în bucătărie.
Secretul Paulei Chirilă pentru ca pâinea întărită să redevină pufoasă
Citește și: Zacuscă de gogonele, rețeta Paulei Chirilă. „Este excepțională. E simplu.”
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citește și: Prăjitură la cană cu afine și cacao, rețeta Paulei Chirilă. „Totul se face în 2 minute.”
Paula Chirilă a găsit o soluție pentru ca pâinea și croissantele cumpărate de câteva zile să-și recapete gustul și consistență ca atunci când au fost scoase de la panificație.
Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro
Care este rezultatul pâinii și croissantelor, după trucul dezvăluit de Paula Chirilă
După ce Paula Chirilă a înmuiat pâinea și croissantele uscate pe care le avea în casă, aceasta le-a pus la cuptor la 180 de grade pentru 10 minute, iar ulterior au mai fost verificate din când în când. Acestea au ieșit pufoase și cu miros îmbietor, exact ca atunci când au fost cumpărate.
“Croissantele doar le tăvălesc puțin prin apă. Nu vreau să se înmoaie tare. Tava este pregătită, am pus-o pe hârtie de copt și le băgăm la cuptorul preîncălzit la 170-180 de grade și le lăsam acolo vreo 10 minute, dar mai verific din când în când să nu se usuce de tot. Ce drăguț arată! Trebuie să le mai las puțin. Au trecut cele 10 minute. Ce pufoase sunt! Croissantele au ieșit minunat. Să le las să se răcorească. Sfat. Să consumați pâinea în aceeași zi sau o zi după, pentru că eu cred că se vor întări. Se pare că acestea sunt bune dacă le mâncați imediat. Le-am scos din cuptor după încă 10 minute, arată foarte bine, s-au înmuiat. Nu arată rău. Este moale, este pufoasă și am să prepar imediat ceva bun de mâncare. Arată bine, miroase bine. Am reușit.”, a mai spus Paula Chirilă.