Cine este actrița celebră care și-a donat toata averea celor nevoiași; telespectatorii o pot urmări pe micul ecran, la Kanal D

Cine este actrița celebră care și-a donat toata averea celor nevoiași; telespectatorii o pot urmări pe micul ecran, la Kanal D
Cine este actrița celebră care și-a donat toata averea celor nevoiași; telespectatorii o pot urmări pe micul ecran, la Kanal D

Fadik Sevin Atasoy este una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale Turciei și cea care o interpretează cu maiestrie pe Şengül, in serialul “Totul pentru familia mea”, difuzat de Kanal D.

Putini stiu ca actrita este o persoana extrem de generoasa, aceasta a donat acum mai bine de 15 ani toate bunurile pe care le avea în Istanbul celor aflați în nevoie, alegând un stil de viață minimalist, trăind ani de zile în apartamente nemobilate din Berlin, New York, Roma, Edinburgh sau Los Angeles. De altfel, artista glumește și spune că dacă ar fi să aleagă un nume cu care să se prezinte, acesta ar fi <Newberistla>, combinând orașele care și-au pus amprenta asupra dezvoltării sale că artist: New York, Berlin, Istanbul și Los Angeles.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

De pe scenele din Istanbul la Broadway- drumul incredibil al actriței Fadik Sevin Atasoy

Mama sa a transformat curtea casei într-o scenă de teatru pentru micuța Fadik Sevin Atasoy și prietenii de la școală și dădea spectacole special concepute pentru cei mici.

Deși părinții săi au divorțat pe când ea avea doar șase ani, a menținut o relație apropiată cu ambii, fiind foarte apropiată și de fratele din partea tatălui biologic. Pe frumoasa și talentata Fadik Sevin Atasoy o puteți urmări seară de seară, de luni până vineri, de la ora 20.00, în rolul ambitioasei Şengül în serialul "Totul pentru familia mea", difuzat la Kanal D.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies