Unde petrecea Dan Negru ore întregi în adolescență “….cam 7-8 ore pe zi până când s-a supărat tata și nu m-a mai lăsat”

Unde petrecea Dan Negru ore întregi în adolescență “….cam 7-8 ore pe zi până când s-a supărat tata și nu m-a mai lăsat”
Unde petrecea Dan Negru ore întregi în adolescență “….cam 7-8 ore pe zi până când s-a supărat tata și nu m-a mai lăsat”

Dacă ar trebui să își alegă un domeniu pe celebra podea de la “The Floor”, cel mai probabil Dan Negru și-ar alege baschetul, o pasiune pe care și-a urmat-o în copilărie și adolecență.

Celebrul prezentator al show-ului “The Floor” își amintește cu nostalgie despre acea perioadă, dominată de ore întregi petrecute pe terenul de baschet, o activitate născută din admirația pentru echipele de baschet din fosta Iugoslavie. În copilărie, Negru juca baschet până la 7-8 ore pe zi, alimentat de dorința de a imita jucătorii de elită de la acea vreme.

„Până în clasa a cincea, a șasea, jucam fotbal non-stop.

Apoi am descoperit baschetul, spre disperarea alor mei care voiau să învăț, să dau la facultate.  Eu eram tot timpul la baschet. Adică, ajunsesem la un moment dat să joc baschet cam 7-8 ore pe zi până când s-a supărat tata și nu m-a mai lăsat. Aveam veri întregi în care stăteam 7-8 ore la baschet. Jucam baschet pentru că fosta Iugoslavie avea la acea vreme cele mai bune echipe de baschet.
Noi ne uitam la ei cum câștigă campionate mondiale, europene și atunci încercam să îi imităm”,
 povestește Dan Negru.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

La fel cum și-a dedicat copilăria și adolescența acestui sport, astăzi își canalizează energia în noul format TV de la Kanal D, care aduce competiția la un alt nivel.

Acesta aduce în prim-plan o competiție intensă, în care serii de câte 49 de concurenți își testează cunoștințele și strategiile în domenii variate. La fiecare patru ediții un mare câștigător întră în posesia premiului de 50.000 de lei.

Nu ratați  The Floor, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21:00, la Kanal D, o emisiune care aduce laolaltă cunoștințe din cele mai diverse domenii, distracție și tehnologie.

Un adevărat super show care transformă serile de weekend într-o experiență completă de divertisment.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

VIDEO Motivul pentru care Bianca este de părere că Alexandra îl simte nesigur pe Gagea. Ce explicație oferă tânărul. “Modul în care te-ai comportat cu ea creează niște insecurități.”

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies