Adelina Chivu a povestit unde l-a întâlnit prima data pe soțul ei, Cristian Chivu. Motivul pentru care i-a refuzat prima ieșire în oraș. „El m-a cerut pe mine în căsătorie după trei luni de relație.”

Adelina Chivu a povestit unde l-a întâlnit prima data pe soțul ei, Cristian Chivu. Motivul pentru care i-a refuzat prima ieșire în oraș. „El m-a cerut pe mine în căsătorie după trei luni de relație.”
Adelina Chivu a povestit unde l-a întâlnit prima data pe soțul ei, Cristian Chivu. Motivul pentru care i-a refuzat prima ieșire în oraș. „El m-a cerut pe mine în căsătorie după trei luni de relație.”

Adelina Chivu a povestit unde l-a întâlnit prima data pe cel care avea să îi devină soț, dar și motivul pentru care i-a refuzat prima întâlnire.

Adelina și Cristi Chivu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Invitată în cadrul podcastului Fain&Simplu cu Mihai Morar, aceasta a povestit numeroase aspecte despre viața ei personală și profesională, despre familie, dar și cum l-a întâlnit pe cel care avea să-i rămână alături. Mărturisește că a fost cerută în căsătorie după trei luni de când au început să iasă împreună, iar înainte, cei doi s-au mai întâlnit în diverse ocazii.

“El m-a cerut pe mine în căsătorie după trei luni de relație, de când am început să ieșim împreună. Ne-am întâlnit la un suc, am vrut să zic cafea, dar el nu bea cafea. Ne-am mai întâlnit cu diverse ocazii în trecutul nostru. Prima dată, când aveam 19 ani. Sincer, el nu mai știa că este vorba despre aceeași persoană. Eu știam pentru că nu aveam cum să nu știu, dar el nu neapărat și-a amintit.
Și nu a fost o dată până când am început să ieșim împreună, a fost de vreo patru ori.”,
a povestit Adelina Chivu.

Unde l-a întâlnit Adelina prima dată pe Cristian Chivu

Citește și: Adelina Chivu, despre gândurile care au răscolit-o în momentul în care a întâlnit anturajul fiicei sale. „În curând, noi doi singuri vom rămâne pe această terasă. A fost groaznic.”

Adelina și Cristi Chivu
Adelina și Cristi Chivu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Adelina Chivu, despre singurătatea printre străini. Momentele grele, după ce a părăsit țara cu soțul ei. „Trei zile am stat în aceeași pijama, pe scaun și am mâncat ce a rămas prin borcănașele ei”

Prima intersectare cu Cristi Chivu a avut loc la mare, ea fiind împreună cu prietenii ei, iar el, de asemenea, se distra alături de prietenii lui.

În momentul în care a venit pentru a saluta pe cineva cunoscut de lângă ea, ulterior i-a trimis mesaj acelei persoane pentru a-i face cunoștință cu Adelina. Ea a refuzat din cauza faptului că își dorea să se axeze pe facultate și nu privea cu ochi buni celebritatea.  “Prima dată eu aveam 19 ani, eram la mare cu gașca mea de prieteni, el era cu niște prieteni, cu gașca lui.
Ne-am întâlnit întâmplător, el cunoscând pe cineva. Era la sfârșitul primului an de facultate. Cunoștea pe cineva din anturajul meu, a venit să-l salute, după care a plecat și a trimis un mesaj persoanei respective să întrebe dacă am putea să ne întâlnim, să ne facă cunoștință. Tocmai dăduse gol cu Anglia. Celebrul gol. Asta îmi lipsește mie? Celebritatea? La început, știi cum e. Da. (Nr. Prima dată l-a refuzat pe Cristi).
Nu, i-am zis că am de învățat, nu am timp, cum face orice studentă serioasă, tocilară.”,
a mai spus partenera de viață a lui Cristi Chivu.

Citește și: Rebecca, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Nu regret nimic” Ce planuri are bruneta după părăsirea emisiunii- kanald.ro

Citește și: A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni- stirilekanald.ro

Adelina și Cristi Chivu
Adelina și Cristi Chivu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Adelina Chivu, despre singurătatea printre străini. Momentele grele, după ce a părăsit țara cu soțul ei. „Trei zile am stat în aceeași pijama, pe scaun și am mâncat ce a rămas prin borcănașele ei”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Prin ce a trecut Kate Middleton la începutul relației cu Prințul William. Momentul în care s-a simțit „umilită” de comportamentul soțului ei: "Suportase ani la rând"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cine este și câți ani are Selen Domaç, actrița care da viață personajului Ayten, fosta iubita a lui Orhan, din serialul „Totul pentru familia mea”! Iată cum arăta aceasta în urmă cu un deceniu

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies