Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”
Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

Raluca Podea a făcut destăinuiri, la mai bine de un an de la moartea tatălui său.

Raluca Podea a trecut prin momente grele, atunci când tatăl ei a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă, pe care ea a ascuns-o de părintele ei în toată perioada tratamentului. Invitată în cadrul emisiunii Viața fără filtru, modelul a vorbit despre cum s-a implicat în tot ceea ce însemna starea de sănătate a tatălui și chiar dacă a trăit momente grele, acum are perioade când este ghidată din cer de către el. 

“O relație care s-a dus departe de a fi cea de tată-copil, pentru că eu m-am implicat în tot ce constă boala lui și tot tratamentul pe care l-a urmat în urma descoperirii acestei boli. Am dus, de fapt, boala lui să spun așa. În astfel de situații, tatăl meu nu a știut nici măcar o secundă că este bolnav și că are acea boală incurabilă. Eu nu i-am spus, i-am ascuns tot timpul și a fost ca o povară pentru mine pentru că am avut foarte multe momente în care simțeam ceea ce simțea el sau îmi închipuiam că
am ceea ce are el. A fost o perioadă foarte grea. Acum pot să spun că sunt și perioade frumoase în care el îmi apare și mă ghidează.”
, a spus Raluca Podea.

Raluca Podea ar fi fost vizitată de tatăl ei, după înmormântare

Citește și: Raluca Podea, despre lecția durerii învățată de la tatăl său. Cum i-a ascuns în ultima parte a vieții diagnosticul crunt: “El a plecat în mormânt știind că nu are această boală.”

Raluca Podea
Raluca Podea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Raluca Podea a povestit despre momentul în care și-a pierdut toate amintirile, în urma unui accident rutier “Mi-am început viața de atunci, m-am născut a doua oară.”

O întâmplare desprinsă parcă dintr-un film a mai povestit modelul, atunci când a mărturisit că într-una din cele 40 de zile de după înmormântare, tatăl său s-ar fi întors acasă, fiind observat pe camerele de supraveghere. 

“În timpul celor 40 de zile după ce l-am înmormântat, el a venit acasă. În timpul convalescenței lui, eu am montat o cameră de luat vederi care să-l supravegheze pe el prin mișcări, să îl aud, să văd ce se întâmplă când eu nu eram acasă. Prin acea cameră am văzut că a venit fluxul, avea șapcă în cap, el purta șapcă. A venit, a stat, s-a întors de două trei ori, băiatul meu era în baie și auzea că cineva e în cameră.
M-a sunat și mi-a zis: “mami, se aude ceva.” Eu eram live pe cameră și am văzut copilul meu din casă, pentru că eu nu eram acasă și a zis: “tataie, tataie”. Am văzut amândoi ceea ce ne-a arătat și camera. Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur. A venit fața, capul și corpul, după care s-a retras.”
, a mai povestit modelul.

Citește și: Rebecca, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Nu regret nimic” Ce planuri are bruneta după părăsirea emisiunii- kanald.ro

Citește și: A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni- stirilekanald.ro

Raluca Podea
Raluca Podea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Raluca Podea a povestit despre momentul în care și-a pierdut toate amintirile, în urma unui accident rutier “Mi-am început viața de atunci, m-am născut a doua oară.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Prin ce a trecut Kate Middleton la începutul relației cu Prințul William. Momentul în care s-a simțit „umilită” de comportamentul soțului ei: "Suportase ani la rând"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Meteorologii Accuweather anunță un risc mare de inundații în Oltenia, Muntenia, Carpații Meridionali și Orientali: Cum va fi prognoza meteo în țară duminică, 29 septembrie 2024

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies