Momentele de tristețe prin care a trecut Irina Rimes. Ce așteptări are artista din partea oamenilor? „E greu să duci această bătălie, dar momentan supraviețuiesc”

Momentele de tristețe prin care a trecut Irina Rimes. Ce așteptări are artista din partea oamenilor? „E greu să duci această bătălie, dar momentan supraviețuiesc”
Momentele de tristețe prin care a trecut Irina Rimes. Ce așteptări are artista din partea oamenilor? „E greu să duci această bătălie, dar momentan supraviețuiesc”

Irina Rimes a povestit despre momentele de tristețe, dar și despre așteptările pe care le are uneori de la oamenii din viața ei.

Chiar dacă este mereu cu zâmbetul pe buze și a povestit adesea numeroase momente fericite din viața ei, Irina Rimes nu a fost ocolită nici de momentele triste, astfel, în cadrul podcastului Ac de siguranță cu Răzvan Exarhu, a povestit despre câteva dintre ele. Recunoaște că anumite relații pe care le-a avut cu oamenii în trecut au dus-o în punctul de a trăi emoții mai puțin plăcute, iar în prezent spune că duce această bătălie și că reușește să-și învingă anumite gânduri. 

“Momente de nefericire au fost multe pentru că eu, fiind artist, și atunci când nu am avut momente nasoale a trebuit să mi le creez. Înainte o făceam prin relațiile pe care le avem cu oamenii, acum o fac cu gândurile din capul meu. E greu să duci această bătălie, dar momentan supraviețuiesc. Reușesc să înving.”, a povestit Irina Rimes.

Când a plâns ultima data Irina Rimes

Citește și: Cine este Irina Rimes. „Eu am fost o femeie-bărbat tot timpul, și în viața personală, și în casă, și în cariera mea.”

Irina Rimes
Irina Rimes[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum a arătat copilăria Irinei Rimes. Ce amintiri are de la casa părinților: “Pe mine și pe fratele meu a stat această povară de a întreține gospodăria.”

Artista a povestit și despre momentele în care a plâns de frustrarea faptului că nu reușește să își ducă la bun sfârșit toate obiectivele pe care și le-a propus. Se aștepta ca uneori oamenii din jurul ei să observe situațiile în care se află, însă a conștientizat că este singura persoană care poate avea grijă de ea.  “Am plâns că m-am frustrat foarte tare că nu mă ajută corpul să duc la bun sfârșit toate lucrurile pe care le am în calendar.

Am plâns de frustrare pentru că eram foarte obosită și că nu mă vede nimeni, aveam impresia că la ce echipă mare am în spate și la câți oameni se învârt în jurul meu, cineva ar trebui să observe lucrul acesta și nu a observat nimeni sau poate a observat, dar toată lumea a trecut. Și am plâns de nervi, de frustrare ca să-mi dau seama mai târziu că dacă nu ai grijă de tine, nu o să aibă nimeni.
Câteodată am această așteptare de la oamenii din jurul meu, să vadă.”,
a mai povestit artista.

Irina Rimes
Irina Rimes[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum a arătat copilăria Irinei Rimes. Ce amintiri are de la casa părinților: “Pe mine și pe fratele meu a stat această povară de a întreține gospodăria.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Prin ce a trecut Kate Middleton la începutul relației cu Prințul William. Momentul în care s-a simțit „umilită” de comportamentul soțului ei: "Suportase ani la rând"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Meteorologii Accuweather anunță un risc mare de inundații în Oltenia, Muntenia, Carpații Meridionali și Orientali: Cum va fi prognoza meteo în țară duminică, 29 septembrie 2024

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies