Rețeta Laurei Cosoi de supă de găină. Cu o mâncare din copilărie, te poți întoarce în timp: "Gustul supei de găină mă urmărește de mică!"

Rețeta Laurei Cosoi de supă de găină. Cu o mâncare din copilărie, te poți întoarce în timp:
Rețeta Laurei Cosoi de supă de găină. Cu o mâncare din copilărie, te poți întoarce în timp: "Gustul supei de găină mă urmărește de mică!"

Unele rețete îți rămân în gând, indiferent de vârstă, iar Laura Cosoi a gătit o supă de găină, absolut delicioasă.

Laura Cosoi este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane din showbiz-ul românesc. Pe lângă faptul că aceasta s-a reîntors pe micile ecrane, are și o familie numeroasă, alături de soțul său și fetițele sale. Activă și pe rețelele sociale, Laura Cosoi a împărtășit cu urmăritorii săi de pe contul de Instagram, o rețetă de supă de găină, rețetă care îi aduce aminte de vremurile când era doar un copil.

Laura Cosoi a gătit o delicioasă supă de găină

Citește și: Laura Cosoi, emoții pentru fiica sa cea mare! Ce se întâmplă cu Rita? „De-abia ce i-am spus bun venit Aidei în viețile noastre și iată că ne mobilizăm pentru un alt tip de emoții.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cum reușește Laura Cosoi să se descurce după naștere. Cine o ajută cu copiii: „Nu știu cum aș fi reușit altfel.”

" Gustul supei de găină mă urmărește de mică, de pe vremea când mergeam la biserică și apoi ne așezăm la masă de prânz în curtea casei. Supa de găină cu tăiței de casă și ridichea frecată cu sare și ulei era nelipsită de pe masa de prânz.

Mirosul de legume fierte și pătrunjelul proaspăt cules din grădină…o delicatese. Ei bine, încerc să reproduc starea asta și emoția cu copiii mei, cărora le prepar din ce în ce mai des mâncărurile copilăriei mele. Nu mai știu exact cum făcea mama Marioara acea supă delicioasă, dar Corina, prietena mea, o face cam la fel. Am urmat pașii ei, iar acum este rândul meu să dau rețeta asta delicioasă, mai departe!",
a fost descrierea Laurei Cosoi, la rețeta postată.

Citește și: Bogdan de la „Casa iubirii”, declarație neașteptată despre Rebecca! „Mă îndrăgostesc..”. Se întâmplă la scurt timp după descalificarea concurentei- kanald.ro

Citește și: Octombrie aduce temperaturi foarte ridicate în România! Prognoza meteo actualizată- stirilekanald.ro

Ingrediente

  • găină de casă sau pui cumpărat
  • morcovi
  • țelină
  • păstărnac
  • ceapă
  • ardei gras
  • sare
  • un ou
  • făină
  • condimente
  • borș sau condiment de acrit, opțional
  • pătrunjel proaspăt

Mod de preparare

  1. Pentru început, vom avea nevoie de o oală mare de ciorbă, pe care o vom umple cu apă și o vom pune la fiert. Când apa a ajuns la punctul de fierbere, punem bucățile de găină de casă sau pui cumpărat, alături de câteva legume, precum ardei gras, morcov și ceapă.
  2. Între timp, tocăm cubulețe 2 morcovi, o bucată mică de rădăcină de țelină și un păstârnac.
  3. Când s-a fiert îndeajuns de mult, scoatem bucățile de carne din oală. Punem apoi altă apă la foc, în care adăugăm toate legumele tocate cubulețe anterior. Așteptăm să ajungă la punctul de fierbere.
  4. Următorul pas este opțional, în cazul în care doriți să faceți tăiței de casă, pentru supă și nu cumpărați direct. Veți avea nevoie de făină, un ou și puțină sare. Amestecați ingredientele până se formează un aluat, pe care ulterior îl veți întinde cu ajutorul unui sucitor, cât mai subțire, apoi cu un cuțit tăiați fâșii subțiri.
  5. Adăugați apoi carnea în supă, împreună cu tăițeii, condimentați și acriți, dacă vă doriți. La final se presară pătrunjel proaspăt deasupra.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum reușește Laura Cosoi să se descurce după naștere. Cine o ajută cu copiii: „Nu știu cum aș fi reușit altfel.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sărbătoare mare pe 1 OCTOMBRIE 2024! Creștinii prăznuiesc Acoperământul Maicii Domnului. Ce nu ai voie să faci sub nicio formă

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Povestea impresionantă a ultimilor păstori care trăiesc după reguli nescrise și dorm sub cerul liber, unde îi poartă turmele

Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...


Cookies