Lidia Fecioru se consideră un om bogat, dar nu este vorba despre bani! „Toată lumea crede că eu sunt foarte bogată, înțelegi? Dar eu nu sunt.”

Lidia Fecioru se consideră un om bogat, dar nu este vorba despre bani! „Toată lumea crede că eu sunt foarte bogată, înțelegi? Dar eu nu sunt.”
Lidia Fecioru se consideră un om bogat, dar nu este vorba despre bani! „Toată lumea crede că eu sunt foarte bogată, înțelegi? Dar eu nu sunt.”

Bogățiile Lidiei Fecioru constă în alte lucruri mult mai semnificative în viața sa, decât banii.

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi, de la noi din țară. Așa cum a reușit să devină cunoscută publicului larg, prin intermediul emisiunilor TV la care era invitată, recent aceasta a fost invitată în cadrul podcastului Vorba lu’ Jorge, iar printre alte lucruri pe care le-a dezvăluit despre viața sa, aceasta a menționat de ce se consideră un om bogat și cum reușește să primească de la Univers, înzecit, ceea ce oferă.

În ce constă bogăția Lidiei Fecioru

Citește și: Ce activități își găsește de făcut Lidia Fecioru, atunci când nu poate să doarmă. "Nu ești normală Lidia, lumea doarme, tu ciocănești în calorifer?"

lidia feciru declaratii
Lidia Fecioru se consideră un om bogat, dar nu este vorba despre bani![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Motivul pentru care Lidia Fecioru nu își face planuri și cum se desfășoară o zi din viața ei. „Pe mine nu mă lasă destinul acesta să nu am vreo lecție. Puteam să mi le fac la 25”

Deși există persoane care cred că Lidia Fecioru este o persoană bogată, se pare că lucrurile nu stau tocmai așa.

Chiar dacă nu a existat zi în care aceasta să rămână fără bani, astrologul nu pune preț pe aspectul financiar, ci mai degrabă pe persoanele de care este înconjurată. Astfel, aceasta reușește să ofere, iar la rândul său și primește.

Citește și: Bogdan de la „Casa iubirii”, declarație neașteptată despre Rebecca! „Mă îndrăgostesc..”. Se întâmplă la scurt timp după descalificarea concurentei- kanald.ro

Citește și: Octombrie aduce temperaturi foarte ridicate în România! Prognoza meteo actualizată- stirilekanald.ro

Deci toată lumea crede că eu sunt foarte bogată, înțelegi? Dar eu nu sunt. Deci bogăția mea sunt... exact ce spuneam mai devreme, copiii, oamenii... exact. Dar, niciodată n-am rămas fără bani. Obligatoriu, uite așa a făcut Universul, ce a făcut, ce a dres... în ultima clipă, pac. Dar pentru că, dăruiesc necondiționat.(...) Și obligatoriu Universul îmi întoarce înzecit.(...) Sunt oameni care iubesc banul, înțelegi? Și fac bani(...)

le dă Dumnezeu, pentru că ei la rândul lor dau de 10 ori mai mult.(...) Nu-i obligatoriu să oferim bani, deci eu pot să-l hrănesc pe unul, pot să-l încalț pe altul, pot să-i dau să mănânce cuiva, să... nu știu, orice. Uite de pildă eu, am înmormântat oameni care nu erau rudele mele, pentru că n-avea cine sau avea cine dar n-aveau cu ce și dacă eu am avut eu, am făcut lucrul ăsta, înțelegi? Nu-i obligatoriu să dai bani, să ajuți cu bani, că la unul dacă stă pe marginea drumului și dai bani nu-i faci nimic, decât
că-i hrănești o prostie. Pe om ajută-l și cu peștele cu undița, știi? Același lucru. Deci indiferent dacă să-i dai și azi și mâine și poimâine, el tot acolo va fi. Trebuie să-l ajuți cu altfel.
”, a dezvăluit aceasta, în cadrul podcast-ului menționat anterior.

lidia fecioru astrolog
Lidia Fecioru se consideră un om bogat, dar nu este vorba despre bani![Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Motivul pentru care Lidia Fecioru nu își face planuri și cum se desfășoară o zi din viața ei. „Pe mine nu mă lasă destinul acesta să nu am vreo lecție. Puteam să mi le fac la 25.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sărbătoare mare pe 1 OCTOMBRIE 2024! Creștinii prăznuiesc Acoperământul Maicii Domnului. Ce nu ai voie să faci sub nicio formă

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Povestea impresionantă a ultimilor păstori care trăiesc după reguli nescrise și dorm sub cerul liber, unde îi poartă turmele

Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...


Cookies