Cum a realizat Ștefan Stan că nu este făcut pentru a avea o relație pe termen lung. "Nu sunt bun pe chestia asta cu căsătoria, cu relația. Nu pot, nu am cum!"

Cum a realizat Ștefan Stan că nu este făcut pentru a avea o relație pe termen lung.
Cum a realizat Ștefan Stan că nu este făcut pentru a avea o relație pe termen lung. "Nu sunt bun pe chestia asta cu căsătoria, cu relația. Nu pot, nu am cum!"

Nu toate relațiile lui Ștefan Stan au fost un succes, iar odată cu trecerea timpului, acesta a realizat că nu poate avea o relație mai lungă.

Ștefan Stan este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară. Deși obișnuiește să își țină viața personală, departe de lumina reflectoarelor, este cunoscut faptul că acesta a avut o căsnicie, din care au rezultat și două fetițe. Recent, artistul a apărut în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a dezvăluit și motivul pentru care nu crede că este făcut să aibă o relație, ținând cont de antecedentele sale în viața amoroasă.

Cum a realizat Ștefan Stan că nu este făcut pentru a avea o relație

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

stefan stan declaratii
Cum a realizat Ștefan Stan că nu este făcut pentru a avea o relație pe termen lung.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Ștefan Stan, despre momentul în care a fost victima unui accident rutier! „Aveam o mașină destul de scumpă. Mașina daună totală. Nu știm cine, a fugit!”

Deși poate că existau și persoane care considerau că Ștefan Stan  nu se află într-o relație din cauza femeilor nepotrivite pe care le-a întâlnit de-a lungul timpului, se pare că adevăratul motiv este chiar el.

Artistul a realizat faptul că nu poate să fie într-o relație pe termen lung sau într-o căsnicie, ba chiar mai mult de atât, acesta nu obișnuiește să doarmă cu nimeni în pat.

Citește și: Bogdan de la „Casa iubirii”, declarație neașteptată despre Rebecca! „Mă îndrăgostesc..”. Se întâmplă la scurt timp după descalificarea concurentei- kanald.ro

Citește și: Octombrie aduce temperaturi foarte ridicate în România! Prognoza meteo actualizată- stirilekanald.ro

Nu e vorba de femei, Doamne ferește, nu e vorba de femei, crede-mă. E vorba că... Hai să zicem așa... că ai fost toată viața ta un om businessman și ai tot investit și încercat afaceri și ai încercat un business, și ai încercat, și ai încercat și la un moment dat ți-ai dat seama că nu merge businessul ăsta, în schimb ai avut tot timpul de investit, dar doar pe short term, adică te ajut să te modifici un pic, să te dezvolți și eu mă retrag.

Cam asta am hotărât să fac. Nu sunt bun pe afacerea asta, pe chestia asta cu căsătoria, cu relația. Nu pot, nu am cum. Când spuneam acum șapte ani, opt ani că eu nu dorm cu nimeni în pat, n-am dormit toată viața, eu niciodată n-am dormit cu nimeni în pat. Nu pot, nu suport(...) nu pot să dorm noaptea, fiecare camera lui, dacă merg într-o vacanță și e camera de hotel, atunci asta e, dar știu că vacanța aia trei zile, șapte zile cât o să stau acolo, știu că o să mă trezesc în fiecare dimineață și ziua
mă plimb pe plajă, pe undeva, acolo adorm, singur. Nu pot, corpul meu nu gândește, creierul meu nu poate dormi. Jur că nu poate dormi. Nu-i o decizie, că domnule vreau eu să fac să... nu. Nu pot dormi, dorm, dar nu dorm. Adică mi se închid ochii că sunt obosit, dar dacă mă trezesc, zici că n-am dormit deloc sau am dormit pe jos.
”, a declarat Ștefan Stan, în cadrul unei emisiuni TV.

stefan stan relatie
Cum a realizat Ștefan Stan că nu este făcut pentru a avea o relație pe termen lung.[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ștefan Stan, despre momentul în care a fost victima unui accident rutier! „Aveam o mașină destul de scumpă. Mașina daună totală. Nu știm cine, a fugit!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sărbătoare mare pe 1 OCTOMBRIE 2024! Creștinii prăznuiesc Acoperământul Maicii Domnului. Ce nu ai voie să faci sub nicio formă

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Povestea impresionantă a ultimilor păstori care trăiesc după reguli nescrise și dorm sub cerul liber, unde îi poartă turmele

Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...


Cookies