Tartă cu prune și smochine, desertul pregătit de Anna Lesko. „Cât de bine arată. E foarte zemoasă!”

Tartă cu prune și smochine, desertul pregătit de Anna Lesko. „Cât de bine arată. E foarte zemoasă!”
Tartă cu prune și smochine, desertul pregătit de Anna Lesko. „Cât de bine arată. E foarte zemoasă!”

Anna Lesko a prezentat rețeta de tartă cu smochine și prune.

Anna Lesko, cunoscuta și îndrăgita artistă, cu o carieră de succes în lumea muzicală, este la fel de activă și în mediul online, acolo unde pregătește alături de urmăritorii ei cele mai delicioase rețete, din ingrediente puține. Astfel, de această dată, artista a pregătit o prăjitură de sezon, realizată din prune și smochine și a dezvăluit întreg procesul, dar și ingredientele pe care le folosește.

Ingrediente:

  • 1,2 kg de prune
  • 12 buc de smochine
  • 300 grame făină
  • 150 grame zahăr
  • 5 oua
  • 1 linguriță de bicarbonat stins în oțet
  • 1 zahăr vanilinat
  • 1 esență de vanilie
  • Scorțișoară presărată pe deasupra (opțional)

Tarta este în straturi:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

  • Un strat de prune
  • Un strat de compoziție
  • Un strat de smochine
  • Un strat de compoziție
  • Ultimul strat prune și smochine
  • La cuptor la 180 de grade timp de 45 de minute.

Cum pregătește Anna Lesko tarta cu smochine și prune

Citește și: Salam de biscuiți, preparat după rețeta Annei Lesko: „Salamul acesta de biscuiți o să îl facem cum îmi place mie!”

Citește și: Ruladă cu ciuperci, roșii, ceapă, ardei kapia si verdeață. Rețeta de post a Annei Lesko! „Dragii mei, m-am tot gândit la o rețetă de post și vă propun să facem astăzi o ruladă.”

Citește și: Rebecca, primele declarații despre copii. Ce spune fosta concurentă de la Casa iubirii despre un nou iubit- kanald.ro

Citește și: Veste mare pentru elevi! Școlile vor fi închise luni, 14 octombrie, de Sfânta Parascheva- stirilekanald.ro

După ce a prezentat toate ingredientele de care are nevoie, a făcut compoziția, a tăiat și curățat fructele, le-a adăugat esență de vanilie, zahăr și scorțișoară, apoi a început să toarne tarta în tavă, în straturi. Astfel, primul strat este cel de fructe, după care vine cu compoziția, smochinele pe deasupra, încă un strat de compoziție, iar în ultimul strat îmbină ambele fructe.  “Vă propun să facem împreună o tartă din smochine și prune. Așadar,  avem nevoie de următoarele ingrediente.

În primul rând, smochine. Uitați cât de frumoase sunt! Avem nevoie de prune, chiar dacă sunt mititele, sunt perfecte pentru ce avem noi nevoie. Un pic de scorțișoară, de data aceasta zahăr vanilinat, esență de vanilie, ouă, făină, zahăr. Dacă doriți în loc de zahăr, puteți să puneți un pic de miere. Aproape că am terminat cu prunele și imediat mă ocup de smochine. 4-5 ouă, adăugăm zahărul în făină și punem și zahăr vanilinat, acum stingem bicarbonatul cu oțet.
Mai pun un pic de smochine și acoperim cu fructe și un pic de scorțișoară. Uitați-vă cât de bine arată tarta noastră în formă de inimioară. Textura este foarte bună,o să dezlipesc un pic și imediat o las un pic să se răcească și o tăiem. Am apucat să o tai, acum o scoatem. E foarte zemoasă!”
, a spus Anna Lesko.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Rețeta de dulceață de caise, migdale și lămâie a Annei Lesko! „În timp ce fierb caisele, decojim migdalele. Le-am lăsat cam o jumătate de oră în apă fierbinte și se decojesc minunat.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"

Anunț pentru elevele din toată țara! Când vor fi livrați banii pe carduri?

Mihaela Homa, câștigătoarea celui de-al doilea sezon Casa iubirii, apariție de senzație în platoul emisiunii! Ce dezvăluiri uluitoare a făcut concurentelor! Care este marele ei regret

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies