Ilinca Vandici în lacrimi la "Follow us": <Mi-aș dori să-l am acum pe tata...>

Ilinca Vandici în lacrimi la " title="Ilinca Vandici în lacrimi la "Follow us": " style="backdrop-filter: blur(12px);display:block" />
Ilinca Vandici în lacrimi la "Follow us":

Ilinca Vandici, prezentatoarea, alături de Teo Trandafir, a emisiunii "Follow us" difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 8:00, la Kanal D, a trecut printr-un moment emoționant în ediția de astăzi.

Îndrăgita vedeta a împărtășit telespectatorilor, cu lacrimi în ochi, dorul care o mistuie pentru cel care i-a dat viață, dar pe care l-a pierdut, când Ilinca Vandici avea doar 21 de ani. Sunt mulți ani de când tatăl vedetei Kanal D a trecut în neființă, însă dorul de acesta nu s-a estompat, spune vedeta. Ilinca Vandici a mărturisit gâtuită de emoție că a pierdut omul care era mereu gata să o susțină și să o protejeze.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Întreaga mărturisire a venit în contextul în care, în cadrul "Follow us", au fost redate imagini de la concertul aniversar susținut de Andreea Bălan cu ocazia celebrării a 30 de ani de carieră ai artistei. Pe scena Sălii Palatului, alături de îndrăgita artistă a urcat și Săndel Bălan, tatăl ei.

Cei doi au cântat împreună iar la final, Andreea Bălan a spus că momentul în care i-a avut pe ambii săi părinți alături de ea pe scenă a fost unul cu adevărat "vindecător".



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cristi Minculescu, legenda vie a muzicii rock din România, duminica aceasta la “Invitatul de 12”, la Kanal D2 și Radio Impuls “Încerc să mă reconectez la vremurile de atunci, anii ’70”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

VIDEO Isterie în jurul piesei „Boo Hoo”! Trupa Pebbles&TamTam, acuzații de furt intelectual la adresa Erikăi Isac: "Noi am făcut piesa singure, da, am compus această piesă"

Tot ce trebuie să știe femeile despre ajutorul social! Cât este cuantumul ajutorului pentru familia cu copii

Incredibil ce a apărut pe pagina Alexandrei după ce s-a apropiat tot mai mult de Dennis! Imaginile vorbesc de la sine: „Mă atragi în vraja ta”

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies