Top 10 cele mai bune produse de îngrijire a pielii

top 10 produse de ingrijire
Top 10 cele mai bune produse de îngrijire a pielii

Odată cu înaintarea în vârstă, este necesar să acordăm atenție și îngrijirii pielii noastre.

Îngrijirea pielii este foarte importantă, iar pentru a ne asigura că o păstrăm și ducem într-o direcție benefică pentru noi, este necesar să ne interesăm de produsele bune pentru noi, iar printre acestea se pot afla și cele de mai jos.

 

10. The Ordinary Glycolic Acid Toner

Este o sticlă mare și este foarte utilă pentru a elimina impuritățile din pori, ajutând pielea să devină mai catifelată și să reducă hiperpigmentarea, precum și liniile fine.

Acidul glicolic are numeroase beneficii. Acesta funcționează excelent dacă ai pete uscate sau mâncărimi pe piele, sau în caz de decolorare. Se poate utiliza aproape în fiecare zi, în funcție de tipul tău de piele. Se aplică după curățarea feței și înainte de crema hidratantă, preferabil seara. Este un produs accesibil, care va dura câteva luni.

9. Peach and Lily Lactic Acid Repair Serum

Dacă vrei un ser fantastic de nivel mediu, care să nu fie foarte scump, dar nici cel mai ieftin, acesta este o opțiune excelentă și eficientă.

Această marcă are performanțe superioare față de majoritatea brandurilor de lux. Este folosit în special în zilele când pielea este puțin sensibilă sau când ai nevoie de un produs de întreținere pentru tenul tău mai clar. Se aplică, de obicei, sub crema hidratantă, după ce ai curățat și tonifiat fața, preferabil seara. Ajută la îmbunătățirea luminozității pielii, o catifelează, curăță și desfundă porii. Odată achiziționat, produsul poate dura până la 9 luni sau chiar mai mult.

Citește și: 10 mituri despre ingrijirea tenului gras – Adevarul despre ingrijirea corecta a tenului cu exces de sebum

Top 10 cele mai bune produse de îngrijire a pielii[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Obiceiurile pe care le respectă femeile cu un ten impecabil. Ce trebuie să faci pentru a avea o piele sănătoasă

8. La Roche Posay Hidrating Gentle Cleanser

Demachiantul hidratant oferă o curățare delicată. Se pare că aceasta este și cea mai bună marcă accesibilă, având un recipient destul de mare. Curăță tenul fără a-l usca, îndepărtează tot machiajul și este foarte blând cu pielea, devenind cu siguranță produsul tău favorit pentru curățare. De asemenea, acesta este unul dintre produsele care pot dura o perioadă îndelungată, până la 9 luni sau chiar mai mult.

7. Nira Pro Anti Aging Laser

Acesta este un laser anti-îmbătrânire pe care îl poți folosi acasă, fiind eficient împotriva hiperpigmentării. Dispozitivul se utilizează în fiecare seară, în timpul rutinei tale de îngrijire a pielii. La început, trebuie să începi cu cea mai mică viteză, iar pe măsură ce te obișnuiești cu el și îl folosești mai des, poți crește treptat intensitatea. Funcționează foarte simplu: îl așezi pe piele, iar când emite un bip, îl muți în următoarea zonă, și când bipăie din nou, știi că e timpul să-l schimbi locul.

Se simte confortabil la utilizare, devine doar puțin cald, dar este normal. În funcție de nevoile tale, acest dispozitiv se folosește în principal în jurul ochilor, pe frunte pentru liniile fine și pe toată fața.

cele mai bune produse de ingrijire a pielii
Top 10 cele mai bune produse de îngrijire a pielii[Sursa foto: freepik]

6. Dermalogica Microfoliant Daily Exfoliator

Microfoliantul zilnic este o pudră de tip enzimatic. Tot ce trebuie să faci este să pui puțin în palmă, să adaugi apă și să amesteci, iar acesta se transformă în granule fine, foarte delicate, pe care le poți masa ușor pe întreaga față pentru a exfolia delicat

pielea. Se utilizează de două ori pe săptămână, uneori chiar de trei ori, în funcție de tipul tău de ten, mai ales dacă este uscat. Acesta nu doar că exfoliază, ci și luminează tenul și elimină celulele moarte, ceea ce face ca machiajul să se așeze mult mai uniform. Este potrivit pentru toate tipurile de piele.

5. Murad Retinal Resculpt Eye Treatment

Aceasta este o cremă pentru zona ochilor, conținând o cantitate mică de retinol, foarte delicată, care nu provoacă iritații. Se aplică în fiecare seară, după crema hidratantă, pentru a-ți completa rutina de îngrijire. Menține zona din jurul ochilor bine hidratată, contribuie la reducerea liniilor fine și netezește pielea, făcând ca aplicarea machiajului să fie mult mai ușoară.

cele mai bune produse
Top 10 cele mai bune produse de îngrijire a pielii[Sursa foto: freepik]

Citește și: VIDEO| „Taci din gura aia!” Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze- kanald.ro

Citește și: "E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere- stirilekanald.ro

4. La Roche Posay Double Repair Face Moisturizer

Aceasta este o cremă hidratantă de zi pentru față, ideală atunci când tenul nu este extrem de uscat sau foarte gras, ci pur și simplu are nevoie de o hidratare adecvată și de ceva simplu, dar eficient. Se absoarbe rapid în piele, are un preț accesibil și pare să funcționeze mai bine decât multe creme de lux. Este eficientă, oferă o hidratare excelentă și nu înfundă porii.

3. Elemis Pro Collagen Marine Cream

Această cremă este o cremă hidratantă de noapte, puțin mai costisitoare, dar merită din plin datorită avantajelor pe care le aduce pielii. Dacă ai pielea uscată, o poți folosi în fiecare seară pentru o hidratare suplimentară, iar aceasta nu este grasă, se absoarbe foarte bine. Când aplici machiajul, pielea va fi hidratată.

produse de ingrijire a pielii
Top 10 cele mai bune produse de îngrijire a pielii[Sursa foto: freepik]

2. Tretinoin

Acest produs îți va schimba pielea într-un mod cu adevărat pozitiv și benefic pentru tenul tău. Totuși, înainte de a-l adăuga în rutina ta de frumusețe, este recomandat să discuți cu dermatologul atât despre acest produs, cât și despre celelalte. De obicei, se aplică noaptea, sub crema hidratantă. Pe măsură ce trec zilele, vei observa cum îți transformă textura pielii.

1. Clarins Double Serum

Dacă te confrunți cu orice tip de iritație, piele sensibilă sau roșeață, cu siguranță ai nevoie de acest produs sau de un ser care să-ți liniștească pielea, să o hidrateze și să o facă netedă. Este un ser extraordinar care îți hidratează pielea, o face extrem de moale și te ajută să obții elasticitatea dorită.

produse de ingrijire
Top 10 cele mai bune produse de îngrijire a pielii[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Obiceiurile pe care le respectă femeile cu un ten impecabil. Ce trebuie să faci pentru a avea o piele sănătoasă

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

VIDEO Isterie în jurul piesei „Boo Hoo”! Trupa Pebbles&TamTam, acuzații de furt intelectual la adresa Erikăi Isac: "Noi am făcut piesa singure, da, am compus această piesă"

Ce le-a transmis câștigătoarea sezonului 2 al reality show-ului "Casa iubirii" tinerilor care vor să se înscrie la casting pentru “Casa iubirii”

VIDEO | „Taci din gura aia!” Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies