Cum s-a simțit Raluca Bădulescu pe vremea când era ceva mai plinuță? De ce se confruntă cu hate-ul în mediul online: "Sinceră să fiu, pe mine nu mă interesează!"

Cum s-a simțit Raluca Bădulescu pe vremea când era ceva mai plinuță? De ce se confruntă cu hate-ul în mediul online:
Cum s-a simțit Raluca Bădulescu pe vremea când era ceva mai plinuță? De ce se confruntă cu hate-ul în mediul online: "Sinceră să fiu, pe mine nu mă interesează!"

Raluca Bădulescu este o vedetă apreciată din showbiz-ul românesc, dar tot se confruntă cu hate în online.

Raluca Bădulescu este recunoscută pentru stilul său vestimentar extravagant și este una dintre cele mai cunoscute vedete Kanal D, dar si din showbiz-ul romanesc. Aceasta preferă deseori sa poarte ținute care ies în evidență, creând look-uri unice și surprinzătoare. Cu toate acestea, și ea se află printre persoanele publice care zilnic se confruntă cu hate-ul din mediul online.

Raluca Bădulescu se confruntă cu hate-ul in mediul online

Citește și: Raluca Bădulescu explică ce trebuie să facă o femeie stilată! „Stilul nu constă în valoarea hainelor pe care le purtăm! O femeie trebuie să fie, în primul rând, foarte îngrijită.”

ceva mai plinuta
Cum s-a simțit Raluca Bădulescu pe vremea când era ceva mai plinuță?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cristina Dorobanțu și Raluca Bădulescu, premiante la Gala Capital Femei de Succes

Recent, aceasta a fost invitata la Fiță cu Adiță, acolo unde a dezvăluit mai multe aspecte legate de viața sa profesională, dar și personală, însă totodată și de hate-ul pe care îl primește în mediul online. Raluca Bădulescu se trezește zilnic cu comentarii negative pe rețelele sociale, din cauza faptului că a ales să facă câteva schimbări, cu ceva vreme în urmă, care i-au schimbat numărul kilogramelor mari cu care se confrunta.

În ciuda acestui aspect, vedeta Kanal D se simte mai bine ca niciodată în pielea sa.

N-am avut niciodată, pentru că există bărbați cărora le plac și femeile mai… cu forme. Există chiar mulți bărbați cărora le plac femeile cu forme, că Dumnezeu știe că mi-a mers bine pe toate vremurile, să știi… și pe vremea aia și pe vremea asta. (…) Păi să știi că acum, de exemplu, eu îmi iau foarte mult hate pe Instagram sau pe rețele de socializare: “Ai murit? Te-ai îngropat? Te caută crucea? Ai 12 kg! A bătut cuie la

coșciug! Știu ăia că ai fugit din groapă? Te ia vântul! Ți-ai făcut veșnica pomenire?”, deci numai din alea îmi iau. (…) Sinceră să fiu, pe mine nu mă interesează că zic chestia asta, pentru că atâta timp cât eu sunt bine cu mine… Chiar nu mă interesează… și oricum și hate-ul și iubirea provin din viață!
”, a declarat Raluca Bădulescu, în emisiunea menționată anterior.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cristina Dorobanțu și Raluca Bădulescu, premiante la Gala Capital Femei de Succes

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Culiță Sterp, șocat de prețul plătit la parcarea din Aeroportul Otopeni: "Doamne ferește! Iar am făcut-o de oaie."

Ileana Sterp a povestit despre cum a fost la târg! Nu au avut timp nici măcar de o pauză: “A fost o zi nebună, n-am avut nici măcar o pauză de un minut și nu exagerez!"

VIDEO | „Taci din gura aia!” Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies