Câți frați are Cătălin Cazacu? Diferența dintre ei este de 18, respectiv 16 ani! "Eu sunt singurul dilău, n-avem nicio legătură. Sunt mult mai mari decât sunt eu, dar sunt cuminți!"

Câți frați are Cătălin Cazacu? Diferența dintre ei este de 18, respectiv 16 ani!
Câți frați are Cătălin Cazacu? Diferența dintre ei este de 18, respectiv 16 ani! "Eu sunt singurul dilău, n-avem nicio legătură. Sunt mult mai mari decât sunt eu, dar sunt cuminți!"

Cătălin Cazacu este o persoană publică din showbiz-ul românesc, însă puține sunt persoanele care știu că acesta nu este singurul copil la părinți.

Cătălin Cazacu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi, iar în același timp și om de televiziune, de la noi din țară. Acesta se bucură de succesul pe care îl are în carieră, chiar dacă nu același lucru se aplică și pe plan personal. Cu toate acestea, sportivul își vede în continuare de viață și se focusează pe ce este mai bine pentru el.

Câți frați are Cătălin Cazacu

Citește și: Au format vreodată un cuplu, Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu? Ce a declarat prezentatoarea TV: "Noi am fost mult timp și colegi de platou și atunci normal eram mai tot timpul împreună!"

cati frati are catalin cazacu
Câți frați are Cătălin Cazacu?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cătălin Cazacu a vorbit despre femeile de peste 30 de ani, care sunt singure! „Dar dacă ești femeie și ești deșteaptă, viața e foarte complicată.”

Recent, acesta a fost invitat în cadrul podcast-ului Acasă la Măruț ă, acolo unde a dezvăluit mai multe aspecte legate de viața sa profesională, dar și personală. Astfel, printre altele, Cătălin Cazacu a spus și câți frați are, dar și cât de mare este diferența între ei, atât la vârstă, cât și în ceea ce privește viețile lor

de zi cu zi.

Citește și: VIDEO| „Taci din gura aia!” Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze- kanald.ro

Citește și: "E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere- stirilekanald.ro

Suntem trei frați. (…) N-au nicio legătură, eu sunt singurul dilău, adică n-avem nicio legătură, sunt mult mai mari decât sunt eu, dar sunt cuminți, sunt la casa lor, sunt plecați din țară, nu stau niciunul în România, stau amândoi în Germania. Sora mea muncește prin Germania, fratele meu muncește… ăla chiar muncește, eu muncesc, dar ei sunt… n-au treabă cu sportul, n-au treabă cu nimic. (…) Sunt oamenii, poate, din spatele televizorului, știi? Aia care se uită la televizor, n-au făcut niciodată… nu știu cum să-ți explic, poate oi fi înfiat, aici nu m-am gândit (…) e

un pic diferit, dar chiar atât de diferit? (…) A fost așa… era casa în care am fost, eu am fost crescut de bunicii mei, părinții tatălui meu și a fost casa în care tatăl meu a crescut, ulterior am crescut și eu, și bunica mea a insistat că acea casă să-mi rămână mie, pentru că cumva am fost cel mai apropiat de sufletul lor și fiind mai mic, diferența între mine și frații mei e de aproximativ 18 și 16 ani.
Și atunci eu cumva am fost foarte apropiat de ei și pe ultimele clipe, asta a fost dorința lor, că acea casă să-mi rămână mie… și am considerat că singurul lucru bun pe care pot să-l fac că să rămână cu adevărat ceva din povestea asta… asta a fost!
”, a declarat Cătălin Cazacu, în cadrul podcast-ului menționat anterior.

frati
Câți frați are Cătălin Cazacu?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cătălin Cazacu a vorbit despre femeile de peste 30 de ani, care sunt singure! „Dar dacă ești femeie și ești deșteaptă, viața e foarte complicată.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Culiță Sterp, șocat de prețul plătit la parcarea din Aeroportul Otopeni: "Doamne ferește! Iar am făcut-o de oaie."

Ileana Sterp a povestit despre cum a fost la târg! Nu au avut timp nici măcar de o pauză: “Nu mai pot, sunt leșinată. A fost o zi nebună!”

VIDEO | „Taci din gura aia!” Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies