Ce mesaj a publicat Gabriela Firea în urma trecerii în neființă a Deliei Budeanu. "S-a stins din viață un model pentru generația mea." Dan Negru: "Delia Budeanu ne privea dintr-un colț al biroului."

Ce mesaj a publicat Gabriela Firea în urma trecerii în neființă a Deliei Budeanu.
Ce mesaj a publicat Gabriela Firea în urma trecerii în neființă a Deliei Budeanu. "S-a stins din viață un model pentru generația mea." Dan Negru: "Delia Budeanu ne privea dintr-un colț al biroului."

Ieri s-a aflat tragica veste a trecerii în neființă a unei mari foste prezentatoare TV, din toate timpurile, Delia Budeanu.

Delia Budeanu a fost un mare om de televiziune, care și-a împlinit cu greu visul de a ajunge pe micile ecrane, însă odată ce a reușit, a ajuns să fie foarte apreciată. Din nefericire, aceasta s-a stins din viață... ieri.

Ce mesaj a publicat Gabriela Firea în urma trecerii în neființă a Deliei Budeanu

Citește și: „M-am gândit că nu ajung nici la gard și voi fi împușcată!” Delia Budeanu a vorbit despre clipele grele pe care la- trăit în comunism

delia budeanu a murit
Ce mesaj a publicat Gabriela Firea în urma trecerii în neființă a Deliei Budeanu.[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gabriela Firea, la "În oglindă", emisiune difuzată sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D2 “Rămâneam fără bănuți până la salariu. Mă împrumutam”

În ciuda faptului că nu foarte multe persoane știau acest detaliu, de pare că Delia Budeanu a fost colegă cu Gabriela Firea la un post de televiziune, timp de 7 ani de zile.

Astfel, aceasta a fost una dintre persoanele care au primit cu greu vestea trecerii în neființă a Deliei Budeanu, iar în semn de recunoștință pentru faptul că a cunoscut-o și a apreciat-o, dar și pentru a-și exprima sincerele regrete, aceasta a lăsat un mesaj pe contul său de Instagram.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

"S-a stins din viață un model pentru generația mea de jurnaliști și oameni de televiziune- doamna Delia Budeanu. Am avut onoarea să-i fiu colegă, mai bine de șapte ani, în Televiziunea Română. Era de o inteligență și eleganță aparte. Nu oricine ajungea pe micul ecran înainte de Revoluție. A fost printre primele femei crainic de televiziune din țara noastră și, timp de peste 20 de ani, s-a aflat la pupitrul Televiziunii Publice.

În ultimii ani, a fost o prezență discretă și nu a mai apărut atât de des în lumina reflectoarelor. Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe și putere familiei!", a fost mesajul transmis de Gabriela Firea, după ce a aflat de vestea teribilă a trecerii în neființă a Deliei Budeanu.

Cine a fost Delia Budeanu

Din nefericire, ieri s-a aflat tragica veste a trecerii în neființă a cunoscutei foste prezentatoare TV, Delia Budeanu. Aceasta a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, odată cu pierderea soțului său, Radu Budeanu. Cu toate acestea, reputația sa de cea mai bună prezentatoare TV, nu a dispărut nici până în zilele noastre.

In data de 28 mai 1949, fosta prezentatoare TV s-a născut în București, iar în anii studenției a absolvit Facultate de Filologie.

Deși primul său loc de muncă a fost în radio, muncind din greu pentru pasiunea sa de televiziune, Delia Budeanu a reușit să își croiască drumul pe micile ecrane, în ciuda obstacolelor pe care le-a întâlnit de-a lungul timpului. A reușit să fie apreciată de nenumărate persoane, astfel, a ajuns să fie cunoscută și ca "cea mai frumoasă prezentatoare TV".

Aceasta s-a bucurat de faptul că și-a îndeplinit visul de a ajunge pe micile ecrane, însă odată cu pierderea soțului său, Delia Budeanu nu a mai fost aceeași persoană, trecând printr-o despărțire uriașă de partenerul său, alegând astfel

să se și retragă din cariera sa de televiziune.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: "E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere- stirilekanald.ro

Ce mesaj a publicat Dan Negru

Mesajul lui Dan Negru[Sursa foto: Instagram]

“Când vor trece anii peste tine o să-ți găsești liniștea. Atunci o sa-ți găsești și eleganța” mi-a spus demult Delia Budeanu. Eram în biroul lui Titus Munteanu care are directorul TVR pe atunci și mă pregăteam să prezint Festivalul Mamaia. Cătălin Botezatu îmi pregătea câteva ținute pe care urma să le îmbrac pe scenă și Delia Budeanu ne privea dintr-un colț al biroului. Era deja o legendă a televiziunii și avea pacea interioară din care-i strălucea eleganța. Au trecut anii… Am ajuns la 53 și încep să-mi găsesc liniștea. “Atunci o să-ți găști și eleganța”. Îi țin minte vorbele.
A murit Delia Budeanu, una din primele craince ale televiziunii române. Liniștea pe care și-a găsit-o demult…" a scris vedeta postului Kanal D pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dan Negru (@negru_dan)



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Gabriela Firea, la "În oglindă", emisiune difuzată sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D2 “Rămâneam fără bănuți până la salariu. Mă împrumutam”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Mihai Bendeac, uimit de prețul rochiei de mireasă pe care a purtat-o de Theo Rose: "Bravo, măi fată!”

Iuliana Marciuc, mesaj emoționant despre timp petrecut cu părinții. Îndemn pentru generația ei: "Scriu acum, ca să vă indemn pe toți, dar mai ales pe cei din generația mea!"

Julia izbucnește în lacrimi! Robi a adus-o la capătul puterilor după ce a făcut-o să sufere: „Îmi este frică...”

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies