Raluca Pastramă, replică în scandalul cu fostul său soț, Pepe, la "Follow us!": <Mă sperie foarte tare...>

Raluca Pastramă, replică în scandalul cu fostul său soț, Pepe, la " title="Raluca Pastramă, replică în scandalul cu fostul său soț, Pepe, la "Follow us!": " style="backdrop-filter: blur(12px);display:block" />
Raluca Pastramă, replică în scandalul cu fostul său soț, Pepe, la "Follow us!":

Raluca Pastramă a intrat în această dimineață în dialogul telefonic cu Ilinca Vandici și Teo Trandafir, la "Follow us!" , pentru a spune partea sa de adevăr în scandalul pe care îl are cu fostul său soț, Pepe, și în plin proces de divorț cu actualul soț, Ibrahim.

Raluca Pastramă spune că o sperie alianța dintre fostul și actualul său soț, cu atât mai mult cu cât la mijloc sunt trei copii, Rosa și Maria, fiicele din căsătoria cu Pepe, și Amalia pe care o are din căsătoria cu Ibrahim.

"Mă sperie foarte tare, pentru că la mijloc sunt copiii mei, mă sperie pentru că familia lui Ibrahim este o familie foarte influentă, mă sperie foarte tare pentru că știu că Pepe, odată cu notorietatea lui, poate influența, poate, și judecata oamenilor.(...)

un om care spune că vrea să facă bine copiilor lui, nu are cum să vină și să aducă niște imagini prin care vrea să o acuze pe mama copiilor săi de diferite activități indecente și imorale, și să spună mai departe că vrea binele copiilor mei", le-a împărtășit Raluca Pastramă moderatoarelor emisiunii.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu trei ani și fiecare dintre cei doi și-au refăcut viața, însă au vegheat și asupra celor două fiice pe care le au împreună.

Fosta soție a artistului le-a spus moderatoarelor "Follow us!" că până acum nu au avut probleme și că fetele s-au bucurat de timp egal petrecut împreună cu fiecare părinte, chiar dacă cei doi au semnat un acord parental prin care domiciliul minorelor era stabil la Pepe. Fosta soție a artistului îl acuză că profită de divorțul prin care trece acum de actualul soț, Ibrahim, pentru a le îndepărta de tot pe cele două micuțe de ea.

"El vrea doar ca eu să iau fetele eventual în weekend..și atunci să le iau sub controlul lui total. De când am divorțat el, permanent, simte nevoia să mă umilească, să mă vorbească, să mă atace. Credeți-mă că este foarte greu pentru un om simplu ca mine, un suflet de femeie, de mamă, de copil, o fată care se luptă permanent cu oamenii care nu se mai satură să mă atace, este foarte greu pentru mine"  , a răbufnit Raluca Pastramă care spune că tot ceea ce dorește este timp petrecut alături de fiicele sale.

Aceasta a dorit să demonteze și acuzațiile lui Pepe că nu ar interesa-o Maria și Rosa și că nu petrece timp cu ele.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

"Nu ai cum să vii cu asemenea acuze în condițiile în care noi de la divorț ne-am împărțit timpul jumate. Eu sunt la doi pași de mama care mă ajută și m-a ajutat întotdeauna cu copiii, iar el, artist care pleacă la 5000 de kilometri depărtare, pleacă cu zilele, cu săptămânile  ",

a adăugat Raluca Pastramă.

Tânăra le-a spus lui Teo Trandafir și Ilincăi Vandici că este oricând gata să facă un test care să demonteze acuzațiile fostului său soț, că ar consuma substanțe interzise și că tot ce dorește este un pact cu Pepe astfel încât cele două fiice ale cuplului să crească într-un mediu sănătos.

"Singura mea dorință în toată situația asta este să se facă o dată, pentru totdeauna, un program, să știm clar ce și cum fiecare, ce are de făcut  (...).

Eu mă aplec spre el cu toată bunătatea și dorința de a avea pace în tot ceea ce ține de copiii noștri".

Citește și: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citește și: Adevărul despre asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan! Breaking news- stirilekanald.ro

Nu ratați mâine, de la ora 08:00, o nouă ediție a emisiunii "Follow us!", prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, pentru cele mai fierbinți subiecte de pe agenda publică, la Kanal D.

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Detalii neștiute din viața actriței Dolunay Soysert, Neslihan, din “Inima rebelă”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cum comentează Raluca Pastramă imaginile indecente pe care le-a dezvăluit Pepe: "Și-a arătat adevărata lui față și adevăratul lui scop și interes"

VIDEO Antoni o ironizează pe Criss și vorbesc despre momentul în care tânăra l-ar fi refuzat. „Eu am avut satisfacție când l-am văzut pe el nervos”

Detalii neștiute din viața actriței Dolunay Soysert, Neslihan, din “Inima rebelă”

Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită


Cookies