VIDEO Antoni o ironizează pe Criss și vorbesc despre momentul în care tânăra l-ar fi refuzat. „Eu am avut satisfacție când l-am văzut pe el nervos”

VIDEO Antoni o ironizează pe Criss și vorbesc despre momentul în care tânăra l-ar fi refuzat. „Eu am avut satisfacție când l-am văzut pe el nervos”
VIDEO Antoni o ironizează pe Criss și vorbesc despre momentul în care tânăra l-ar fi refuzat. „Eu am avut satisfacție când l-am văzut pe el nervos”

Antoni și Criss au avut o discuție despre momentul în care tânărul ar fi fost refuzat de către ea.

Moldo, Antoni și Criss au avut o discuție care s-a lăsat cu câteva ironii din partea lui Antoni. Totul a început de când tânăra l-ar fi refuzat pe Antoni, iar discuțiile cu Moldo au început în acest sens.

Virginia: El nu a avut reacțiile acelea pentru că era gelos. Doar așa ar fi putut să se folosească de tine. Atunci ar fi avut o satisfacție, când Antoni ar fi fost gelos.

Antoni: Fierbea un pic de gelozie.

Virginia: Nu, că nu a fost cazul, de aceea zic.

Criss: Eu am avut satisfacție când l-am văzut pe el nervos, nu gelos, nu are nicio legătură.

Moldo: Păi da, exact, nu contează. Nu e vorba de gelozie aici.

Antoni o ironizează pe Criss și este de părere că s-a băgat între discuția lui cu Moldo

Citește și: VIDEO Ce anume o deranjează pe Criss la Moldo. Robi intervine și spune cum vede situația. “Astea sunt motive irelevante pe care le folosești atunci când vrei să scapi de cineva.”

Criss și Moldo
Criss și Moldo[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: VIDEO Gagea nu renunță la interacțiunea cu Virginia. „Îmi luminezi zilele.” Kiprianos crede că Gagea face anumite glume intenționat. “Nu reușește nimic”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Criss a fost deranjată de reacția lui Antoni din momentul în care ar fi vrut să pară că ea este refuzată și că este lăsată pentru a fi cunoscută de Moldo.

Julia: Ce „Doamne”, Antoni?

Antoni: Chestia asta, am venit aici, în emisiune, să spunem de față cu toată lumea că avem satisfacții când vedem pe cineva nervos.

Criss: Antoni, m-ai înjosit în fața tuturor.

Antoni: Nu te-am înjosit, am spus un adevăr.

Criss: Ce adevăr ai zis? A zis doamna Andreea clar, în față că nu m-ai refuzat tu pe mine, ce nu vrei să înțelegi?

Antoni: Așa e.

Criss E greu să înțelegi pe bune?

Moldo: Eu tocmai la asta mă refer. Scopul tău era să scoți în evidență că tu l-ai refuzat pe Antoni.

Citește și: Unde au plecat Culiță Sterp și Daniela Iliescu, în plin scandal cu familia artistului. Ce au făcut imediat după cununia civilă a lui Iancu- kanald.ro

Citește și: Adevărul despre asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan! Breaking news- stirilekanald.ro

Criss: Nu. Nu a refuzat nimeni.

Antoni: Fii atentă, Criss. Tu poți să țipi, ți-am zis și în Gală, dacă vrei, facem un act la notar, frumos, în care tu să ai în acte că m-ai refuzat pe mine.

Criss: Nu mă lua la mișto. Antoni, cu cine vorbești?

Antoni: Eu nu am nicio problemă ca tu să mă refuzi pe mine, dacă asta e părerea ta, ți-o respect, mergi înainte. Hai să nu ne mai agățăm...

Criss: Păi tu te-ai agățat de niște lucruri, ai vrut să scoți în evidență. Eu nu am scos nimic în evidență. Nu a zis nimeni că te-am refuzat eu.

Antoni: Tu pur și simplu nu puteai să stai în banca ta și să mă lași pe mine să port discuțiile pe care le aveam cu Moldo și după tot tu îi reproșezi lui Moldo că s-a băgat doar ca să se certe cu mine. Tu te-ai băgat să te cerți cu mine. Cu Moldo nu ai avut nicio treabă și s-a văzut asta până acum câteva zile.

Virginia, Julia și Teodora
Virginia, Julia și Teodora[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Gagea nu renunță la interacțiunea cu Virginia. „Îmi luminezi zilele.” Kiprianos crede că Gagea face anumite glume intenționat. “Nu reușește nimic.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cum comentează Raluca Pastramă imaginile indecente pe care le-a dezvăluit Pepe: "Și-a arătat adevărata lui față și adevăratul lui scop și interes"

Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern

Unde au plecat Culiță Sterp și Daniela Iliescu, în plin scandal cu familia artistului. Ce au făcut imediat după cununia civilă a lui Iancu

Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită


Cookies