Aceasta friptura poarta numele de "Friptura Santa Maria" si foloseste muschi de vita cu putina grasime.
Poti marina friptura sau o poti alegea aceasta varianta de condimentare.
O pulpa de vita impanata cu putina grasime, de pana la 2 kilograme
Condimente pentru friptura
1 lingura sare Kosher
1 lingura de piper negru macinat
1 lingura de pudra de usturoi
1 lingura de pudra de ceapa
1 lingurita de cayenne
1 lingura de oregano uscat
1
lingurita de rozmarin uscat
Jumatate lingurita salvie uscata
Se amesteca toate ingredientele pentru friptura intr-un vas si se pune friptura intr-o tava cu margini. Se presara condimentele pe carne si se maseaza. Se acopera si se lasa sa stea la temperatura camerei timp de o ora.
Pregateste aceasta carne la gratar. Aprinde carbunii si prajeste friptura pe toate partile, timp de 3-4 minute.
Apoi, pune-o la cuptor si lasa timp de 40 de minute, la foc mare.
sursa, sursa foto
Poti marina friptura sau o poti alege aceasta varianta de condimentare. Ai nevoie de:
O pulpa de vita impanata cu putina grasime, de pana la 2 kilograme
Condimente pentru friptura
1 lingura sare Kosher
1 lingura de piper negru macinat
1 lingura de pudra de usturoi
1 lingura de pudra de ceapa
1 lingurita de cayenne
1 lingura de
oregano uscat
1 lingurita de rozmarin uscat
Jumatate lingurita salvie uscata
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Cea mai gustoasa reteta de caltabos: ca sa iti iasa, trebuie sa faci asta!
Se amesteca toate ingredientele pentru friptura intr-un vas si se pune friptura intr-o tava cu margini.
Se presara condimentele pe carne si se maseaza. Se acopera si se lasa sa stea la temperatura camerei timp de o ora.
Pregateste aceasta carne la gratar. Aprinde carbunii si prajeste friptura pe toate partile, timp de 3-4 minute.
Apoi, pune-o la cuptor si lasa timp de 40 de minute, la foc mare.
sursa, sursa foto Cea mai simpla maioneza de post! Se face din 6 ingrediente!